Evenementen

Op diverse plekken in onze provincie kun je kennismaken met de mensen achter de ademluchtmaskers. Altijd al eens willen weten wat er nu eigenlijk in zo'n brandweerauto zit? Of een kijkje willen nemen in een kazerne? Bezoek dan één van de open dagen van de brandweer. Wel eens willen weten hoe er wordt geoefend? Kom naar de brandweervaardigheidstoetsen en jeugdbrandweerwedstrijden. Wil je brandwijzer worden? Kom naar onze roadshow met Virtual Reality. Op levensechte wijze kun je ervaren hoe je brand voorkomt en wat je moet doen als er toch brand uitbreekt

De Roadshow met Virtual Reality

  • Maandag 12 augustus 10.00 - 17.00: Uitdagen Utrecht
  • Zaterdag 17 augustus: 10.00 - 17.00: Houthakkersfeest Baarn

Brandweervaardigheidstoetsen 
Brandweervaardigheidstoetsen zijn oefeningen die worden georganiseerd onder de vlag van het Algemeen Brandweer Wedstrijd Comité. Deze oefeningen zijn  toegankelijk voor het publiek. Wil je de brandweer eens bij deze zeer serieus geënsceneerde oefeningen aan het werk zien? Kom dan langs op een wedstrijddag.

Datum 
16 mei 2020
16 mei 2020
20 juni 2020

Locatie 
Vinkeveen
Vinkeveen 
Groenekan

Klasse 
Hoofdklasse
TS-HD
112

Jeugdbrandweerwedstrijden
Naast vaardigheidstoetsen worden ook jeugdbrandweerwedstrijden georganiseerd. Deze wedstrijden zijn vrij toegankelijk voor publiek. De volgende jeugdbrandweerwedstrijden staan in onze regio gepland:

Zaterdag 18 april 2020: kwalificatiewedstrijd in Lexmond
Zaterdag 23 mei 2020: kwalificatiewedstrijd in Leerdam

 

jeugdbrandweer jong

Delen