Informatiebijeenkomst

Op zaterdag 7 september organiseren we een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden. Je kunt dan zien en horen wat een brandweervrijwilliger zoal doet en krijgt informatie over de opleiding tot Manschap A, het werk en de vergoeding die je ontvangt als vrijwilliger. Tijdens deze ochtend kun je ervaren hoe het is om ademlucht te dragen en ga je werken met redgereedschap. De informatiebijeenkomst is zaterdag 7 september van 9:00-13:00 uur op Twente Safety Campus in Enschede. Dus als je serieuze interesse hebt en je hebt tijd om vrijwilligers bij de brandweer te worden, vul dan het formulier in. In verband met toegang tot het terrein is aanmelding verplicht. Je kunt je tot en met donderdagmiddag 5 september nog aanmelden voor deze ochtend.

De gegevens die je met dit formulier naar ons stuurt worden na 5 dagen van de server verwijderd. Je kunt je gegevens inzien, laten wijzigen of laten verwijderen. Bekijk hiervoor de Privacy verklaring

Vrijwilliger worden

Je hebt interesse om vrijwilliger te worden bij Brandweer Twente. Wat houdt het brandweervak nu eigenlijk in? Hoe word ik vrijwilliger? Wat wordt van mij verwacht en wat mag ik van Brandweer Twente verwachten?
IMG_2405web.jpg

Delen