Stage Facilitair Leidinggevende

Stage Facilitair Leidinggevende

Studeer jij Facilitair Leidinggevende en ben je op zoek naar een uitdagende stage die veel raakvlakken heeft met veiligheid? Wij bieden jou een unieke werkplek op voormalig luchthaven Twente en ruimte om jezelf te ontwikkelen als volwaardig facility medewerker. Vind jij het leuk om trainingen en bijeenkomsten te plannen en organiseren? Dan zoeken wij jou!

Op de Twente Safety Campus (gelegen op voormalig vliegveld Twente) werken brandweer, politie, geneeskundige diensten, onderwijs en bedrijfsleven met elkaar samen. Het is de ontmoetingsplek voor veiligheid. Op de Twente Safety Campus staat veiligheid denken, doen en beleven centraal en continu met elkaar in verbinding. Het bestaat uit de verschillende onderdelen:

 • Denken: Safety Field Lab
  De proeftuin waarin praktijkonderzoek en testen onder realistische omstandigheden kunnen plaatsvinden. Het is het platform voor het bedrijfsleven om producten op de veiligheidsmarkt te introduceren.
Twente Safety Campus
Vliegveldstraat 100
7500 BK Enschede
088 256 7999
 • Doen: Troned Training Factory
  Op Troned trainen hulpdiensten op realistische wijze ter verbetering van hun professionaliteit.
 • Beleven: Risk Factory Twente
  Het veiligheidseducatiecentrum waar basisschoolleerlingen en zelfstandig wonende ouderen veiligheidsbewuster worden gemaakt. Zij doorlopen realistische scenario’s om (on)veiligheid aan den lijve te beleven en hen basisvaardigheden aan te reiken waarmee zij beter voor hun eigen veiligheid kunnen zorgen.

Kijk voor meer informatie over de Twente Safety Campus op onze website twentesafetycampus.nl of bekijk onze bedrijfsfilm.

Het team
Je ondersteunt een gezellig team van twaalf vaste medewerkers en twintig oefen- en testondersteuners en groepsbegeleiders. Samen zorg je ervoor dat de organisatie van de veiligheidstrainingen, opleidingen, bezoeken, bijeenkomsten en arrangementen tot in de puntjes geregeld is.

Wat ga je doen?
In de ochtend neem je samen met een aantal teamleden de planning van de dag door. De werkbrieven voor de oefenvoorbereiders worden uitgedeeld en besproken. Vervolgens ontvang je samen met de dagcoördinator de trainingsgroepen en neem je de dag met hen door. Eventuele wensen noteer je en je stemt onderling af of dit haalbaar is.

De lunches en diners heb je vooraf al met de cateraar afgestemd. Voor de gasten van vandaag check je het daadwerkelijke aantal deelnemers en geef je enkele wijzigingen door. Dan loop je een rondje over het oefenterrein en houd je samen met de dagcoördinator in de gaten of de dag naar wens verloopt en of je nog dingen kunt regelen. Wanneer je dag erop zit en je naar huis gaat, schiet nog snel een ree naar de overkant van de weg. Het was een leuke dag!

Dit vragen we van jou

 • Je volgt een opleiding Facilitair Leidinggevende (MBO 4).
 • Je vindt het leuk om trainingen en bijeenkomsten van A tot Z te plannen en organiseren.
 • Je legt gemakkelijk contact.
 • Je weet van aanpakken en bent leergierig.

Dit bieden wij jou

 • Een toffe meewerkstage van (minimaal) 20 weken in een gezellig team.
 • Een unieke werkplek op de Twente Safety Campus (voormalig vliegveld Twente) waar altijd wat te beleven is.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen op het gebied van plannen, organiseren, communiceren en relatiebeheer.
 • Een marktconforme stagevergoeding.

Bij aanvang van de stage start je met een tweedaags introductieprogramma. Wanneer je in bezit bent van een rijbewijs, kun je deelnemen aan de training BHV-verkeer.

Meer weten?
Vraag het Marcel

Medewerker Planning & Beheer
m.engelbertink[at]twentesafetycampus.nl
06 41 03 55 73


Reageren
Ben je enthousiast geworden en wil je graag kans maken op een uitdagende stageplek? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar personeel@vrtwente.nl.

Delen