Meewerkstage Fitheid & Arbo

Heb jij gevoel bij arbeidsveiligheid van brandweermedewerkers en bijbehorende RI&Es? Dan zijn we op zoek naar jou! Je volgt de studie Integrale Veiligheidskunde Hogere Veiligheidskunde of Arbeidshygiëne en bent op zoek naar een stage van 20 weken. Met deze stage mag je meedenken hoe wij onze medewerkers ‘fit for the job’ houden.

Het team
Binnen het team Mens & Organisatie vind je het taakveld Fitheid & Arbo. Een taakveld dat uit zes enthousiaste collega’s bestaat die zich bezig houden met verschillende aandachtsgebieden zoals (arbo)veiligheidsvraagstukken over gevaarlijke stoffen en legionella, het uitvoeren van RI&E’s, het maken van ongevalsanalyses, (de organisatie van) de medische keuringen voor repressieve medewerkers en fitheid en vitaliteit van alle medewerkers. 

Enschede Spaansland
Spaansland 20
7543 BG Enschede
088 256 7000

Dit vragen wij van jou

  • Je volgt een HBO opleiding Integrale Veiligheidskunde, Hogere Veiligheidskunde of Arbeidshygiëne en bent op zoek naar een meewerkstage.
  • Het lijkt je leuk om te ondersteunen bij verschillende projecten zoals de aanbesteding van een keuringsinstantie en de verschillende RI&E’s (voor gebouwen, de duikorganisatie en de repressieve organisatie) die wij uitvoeren.
  • Je wilt graag leren van de vakspecialisten en medewerkers en hen ondersteunen bij reguliere werkzaamheden.
  • Je bent enthousiast, nieuwsgierig, flexibel en kritisch.
  • Je werkt graag zelfstandig, bent proactief, sociaal vaardig en communicatief sterk.

Dit bieden wij jou

  • Een super leuke stage van (minimaal) 20 weken in een gezellig taakveld voor de periode 1 september 2020 - 31 januari 2022 waar je veel kunt leren.
  • Een werkplek op onze kazernes en de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
  • Een stagevergoeding.

Bij aanvang van de stage start je met een introductieprogramma, waar een training BHV verkeer onderdeel vanuit maakt. 

Meer weten?
Vraag het Rene

Specialist taakveld Fitheid & Arbo
06 53 35 64 67

Brandweer Twente

Met passie, trots en lef staan we midden in de maatschappij. Daadkrachtig, deskundig en behulpzaam. Daar staan we om bekend. We onderscheiden ons als een ondernemend, actiegericht en vernieuwend brandweerkorps. Vanuit onze 29 kazernes verlenen we 24 uur per dag hulp aan onze inwoners. Ook als Twente slaapt werkt het brandweernetwerk door: ‘Wiej bint der altied’.

Reageren

Ben je enthousiast geworden en wil je graag kans maken op een uitdagende stageplek?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar personeel[at]brandweertwente.nl. Vermeld duidelijk voor welke periode je interesse hebt. Alleen sollicitaties die op bovenstaand mailadres binnenkomen, nemen we in behandeling.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 14 juni 2021. We verzoeken je om hier rekening mee te houden. Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom Covid-19 vinden deze digitaal plaats of fysiek op één van onze locaties.

Delen