Meewerkstage Fitheid & Arbo

Heb jij gevoel bij RI&E’s en wil je een bijdrage leveren aan de aanbesteding voor de keuringsinstantie voor medische keuringen? Dan zijn we op zoek naar jou! Je volgt de studie Integrale Veiligheidskunde en bent op zoek naar een stage van 20 weken. Met deze stage mag je meedenken hoe wij onze medewerkers ‘fit for the job’ houden.

Het team
Binnen het team Mens & Organisatie vind je het taakveld Fitheid & Arbo. Een taakveld dat uit zes enthousiaste collega’s bestaat die zich bezig houden met verschillende aandachtsgebieden zoals (arbo)veiligheidsvraagstukken over gevaarlijke stoffen en legionella, het uitvoeren van RI&E’s, het maken van ongevalsanalyses, (de organisatie van) de medische keuringen voor repressieve medewerkers en fitheid en vitaliteit van alle medewerkers.

Enschede Spaansland
Spaansland 20
7543 BG Enschede
088 256 7000

Dit vragen wij van jou

  • Je volgt een de HBO opleiding Integrale Veiligheidskunde en bent op zoek naar een meewerkstage.
  • Het lijkt je leuk om te ondersteunen bij verschillende projecten zoals de aanbesteding van een keuringsinstantie en de verschillende RI&E’s (voor gebouwen, de duikorganisatie en de repressieve organisatie) die wij uitvoeren.
  • Je wilt graag leren van de vakspecialisten en medewerkers en hen ondersteunen bij reguliere werkzaamheden.
  • Je bent enthousiast, nieuwsgierig, flexibel en kritisch.
  • Je werkt graag zelfstandig, bent proactief, sociaal vaardig en communicatief sterk.

Dit bieden wij jou

  • Een super leuke stage van (minimaal) 20 weken in een gezellig taakveld waar je veel kunt leren.
  • Een werkplek op onze kazernes en de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
  • Een stagevergoeding.

Bij aanvang van de stage start je met een introductieprogramma, waar een training BHV verkeer onderdeel vanuit maakt. Ook kun je gebruik maken van dienstauto’s voor afspraken als je in het bezit bent van een rijbewijs en de BHV verkeer training hebt gevolgd.

Meer weten?
Vraag het Karlijn

Coördinator taakveld Fitheid & Arbo
06 51 20 55 70

Brandweer Twente

Met passie, trots en lef staan we midden in de maatschappij. Daadkrachtig, deskundig en behulpzaam. Daar staan we om bekend. We onderscheiden ons als een ondernemend, actiegericht en vernieuwend brandweerkorps. Vanuit onze 29 kazernes verlenen we 24 uur per dag hulp aan onze inwoners. Ook als Twente slaapt werkt het brandweernetwerk door: ‘Wiej bint der altied’.

Reageren

Ben je enthousiast geworden en wil je graag kans maken op een uitdagende stageplek?

Stuur dan je motivatiebrief en CV voor 30 november 2020 naar personeel[at]brandweertente.nl. Vermeld duidelijk voor welke periode je interesse hebt. Alleen sollicitaties die op bovenstaand mailadres binnenkomen, nemen we in behandeling.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 7 december 2020. We verzoeken je om hier rekening mee te houden. Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom Covid-19 vinden deze digitaal plaats of fysiek op één van onze locaties.

Delen