HR Business Partner

Weet jij op een overtuigende en creatieve manier invulling te geven aan het verder professionaliseren van HR binnen Brandweer Twente? Ben je sterk in adviseren van leidinggevenden enerzijds en het ontwikkelen en implementeren van HR beleid anderzijds? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Wij hebben plek voor twee nieuwe HR collega’s voor 32-36 uur per week.

De komende periode staan wij voor een mooie uitdaging. Waar eerder nog een deel van de HR taken uitbesteed werden, halen we nu alles in huis. Dit betekent dat het bestaande team uitgebreid wordt met personeels- en salarisadministratie, HR consulenten en –adviseurs. Het komende jaar staat in het teken van het bouwen aan het team, de onderlinge samenwerking en het verder professionaliseren van HR in de organisatie.

Wat ga je doen?

Je fungeert als HR Business Partner voor een of meerdere sectoren en/of kolommen binnen de organisatie. Je bent dé sparringpartner voor leidinggevenden op het brede vlak van HR.

Enschede Spaansland
Spaansland 20
7543 BG Enschede
088 256 7000
HR TEAM

Wij zoeken een collega die ons team aanvult met zijn/haar enthousiasme, positiviteit en overtuigendheid.

Als adviseur voel je je mede verantwoordelijk voor de (HR) ontwikkeling van de organisatie en durf je beweging in gang te zetten. Je waakt er voor niet op te gaan in de waan van de dag en kan goed prioriteiten stellen. Je bent een HR generalist die enerzijds de sector/kolom adviseert op HR casuïstiek en sparringpartner is voor organisatie-ontwikkelingsvraagstukken en anderzijds HR beleid ontwikkelt en implementeert voor de organisatie. Belangrijke thema’s die op de HR agenda staan zijn: de digitale ontwikkeling (eHRM), duurzame inzetbaarheid, doorontwikkeling van de gesprekscyclus, strategische personeelsplanning en de WNRA.  

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken een stevige, ervaren HR adviseur die met een gezonde dosis humor en flair zich makkelijk staande houdt in een levendige en daadkrachtige organisatie. Een goed organiserend vermogen en een grote organisatiesensitiviteit is een must. Een goede aanvulling op ons team is iemand die creatief, overtuigend, enthousiast, relatiegericht, positief en geduldig is.

Waarom dit iets voor je is:

  • Omdat je (minimaal) een afgeronde HBO opleiding Human Resource Management en zeker 5 jaar relevante werkervaring hebt in een HR adviseursrol;
  • Omdat gevraagd en ongevraagd adviseren richting je gesprekspartners voor jou geen enkel probleem is;
  • Omdat je snel als geen ander begrijpt wat er speelt in de organisatie. Je bent altijd nieuwsgierig naar de vraag achter de vraag en je bent hierin kritisch;
  • Omdat je op een natuurlijke manier invulling geeft aan de functie van HR Business Partner en de verdere professionalisering van HR in de organisatie.

Waarom dit niet jouw nieuwe functie is:

  • Omdat je het lastig vindt om onderdeel te zijn van een team dat in ontwikkeling is. Jij hebt liever dat alles al staat als een huis;
  • Omdat het jouw valkuil is je dominant en ongeduldig op te stellen;
  • Omdat je het heel prettig vindt om terug te vallen op regels en procedures. Maatwerk komt bij jou niet voor.

Wie zijn wij en wat bieden wij jou?

Het grootste deel van de bedrijfsvoering van Veiligheidsregio Twente is ondergebracht bij Brandweer Twente. Hierbinnen vorm jij, samen met 22 collega’s, het team Mens & Organisatie. Een enthousiaste club mensen die graag de mouwen opstropen, maar ook van een lolletje houden. Je werklocatie is bijzonder: je werkt namelijk in de brandweerkazerne van Enschede. Voor afspraken, bijeenkomsten en contact met de hele organisatie werk je ook op onze andere locaties. Dit maakt jouw werk extra afwisselend.

Je levert een belangrijke bijdrage aan een veilig Twente, samen met professionele en trotse collega’s, binnen een organisatie waar volop ruimte is voor ontwikkeling. Daarbij bestaat de mogelijkheid een rol te vervullen in de crisisorganisatie. Uiteraard word je hiervoor goed opgeleid en getraind.

Wil je meer over onze organisaties weten? Kijk dan verder op deze website en Veiligheidsregio Twente.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.225,- bruto per maand (schaal 10) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast kent onze organisatie prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het Individueel Keuze Budget, een goede pensioenregeling en flexibele werktijden.

Meer weten?
Vraag het Henriette

Teamleider Mens & Organisatie (a.i.)
h.hoogerheiden@brandweertwente.nl 
Telefoon: 088 256 81 44

 

Handig om te weten
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. De gesprekken zijn gepland op 12 juni 2019, wij verzoeken je daar alvast rekening mee te houden in je agenda.

Solliciteren

Je kunt tot en met 26 mei solliciteren op deze functie door onderaan op 'solliciteer nu' te klikken. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 12 juni, wij verzoeken je daar alvast rekening mee te houden in je agenda.

Delen