HR afstudeerstage

Heeft integriteit en gedragscode jouw interesse?
Wij zoeken een HR afstudeerder.

Ons integriteitsbeleid en de gedragscode zijn toe een upgrading en daarom zoeken wij iemand die onder andere onderzoekt hoe leidinggevenden, de medezeggenschap en andere Veiligheidsregio’s en Brandweren hiermee omgaan.

Dit onderzoek resulteert niet alleen in concrete aanbevelingen, verbeterpunten en mogelijk wel een hernieuwde versie van beide, maar ook denk jij na over manieren om te zorgen hoe wij zorgen dat hier continuïteit in komt.

Enschede Spaansland
Spaansland 20
7543 BG Enschede
088 256 7000

Met de juiste dosis inzet en lef kom je op de meest bijzondere plekken in de organisatie

 • Julia Krisman, oud-stagiaire HR Julia Krisman, oud-stagiaire HR

Het team
Het team Mens & Organisatie is volop bezig met de verdere professionalisering van het HR-team. Het team bestaat uit twee HR Business Partners, twee HR Consulenten, een aantal HR-medewerkers en adviseurs die op verschillende thema’s actief zijn.

 Dit ga je doen?

 • Je maakt je het huidige integriteitsbeleid en de gedragscode snel eigen en onderzoekt hoe leidinggevenden, de medezeggenschap en andere Regio’s hiermee omgaan.
 • Jouw onderzoek resulteert in concrete aanbevelingen én verbeterpunten, binnen de wettelijke kaders, die als basis dienen voor een upgrading van het integriteitsbeleid en de gedragscode.
 • Dit hernieuwde beleid moet ingebed worden in onze organisatie en jij helpt meedenken aan manieren hoe dit binnen onze organisatie georganiseerd moet worden.

 Wat vragen wij van jou

 • Je bent HBO-student van de opleiding Human Resource Management en bent op zoek naar een interessante afstudeerstage.
 • Je bent zelfstandig, enthousiast en communicatief sterk.
 • Je gaat integer om met vertrouwelijke (Bedrijfs- en persoons-)informatie.

 Dit bieden we jou

 • Een interessante stage voor de periode februari '21 tot juni '22 van (minimaal) 20 weken binnen een enthousiast team. Andere startdata zijn bespreekbaar. 
 • van (minimaal) 20 weken binnen een enthousiast team.
 • Je werkt vanaf verschillende locaties, waarbij het uitgangspunt de kazerne in Enschede is. Daarnaast heb je de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
 • Een stagevergoeding.

Bij aanvang van de stage start je met een introductieprogramma.

Meer weten?
Vraag het Daphne

HR Business Partner
d.sleiderink[at]brandweertwente.nl
06 51 74 26 99

Brandweer Twente

Met passie, trots en lef staan we midden in de maatschappij. Daadkrachtig, deskundig en behulpzaam. Daar staan we om bekend. We onderscheiden ons als een ondernemend, actiegericht en vernieuwend brandweerkorps. Vanuit onze 29 kazernes verlenen we 24 uur per dag hulp aan onze inwoners. Ook als Twente slaapt werkt het brandweernetwerk door: ‘Wiej bint der altied’.

Solliciteer

Ben je enthousiast geworden en wil je graag kans maken op deze uitdagende stageplek? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar personeel[at]brandweertente.nl. Alleen sollicitaties die op bovenstaand mailadres binnenkomen, nemen we in behandeling.

Delen