Medewerker Objectinformatie - Manschap/brandweerduiker

Heb jij een passie voor brandveiligheid en interesse voor het in kaart brengen van veiligheidsrisico’s? Combineer je dit graag met een rol als brandweerman/-vrouw én heb je affiniteit met het specialisme brandweerduiken? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar een 

Medewerker Objectinformatie - Manschap/brandweerduiker

Combifunctie - 36 uur

Wat ga je doen?
Je gaat werken in een combifunctie. Naast medewerker Objectinformatie ga je aan de slag als manschap en brandweerduiker. 

Medewerker Objectinformatie
Als medewerker Objectinformatie ben je onderdeel van team Risico & Objectinformatie. Dit is een nieuw samengesteld team dat zich bezighoudt met objectinformatie (brandveiligheidsrisico’s van gebouwen en evenementen in Twente) en beschikbare data en risico’s analyseert om te komen tot trendanalyses en een brandrisicoprofiel. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen, vastleggen en beheren van informatie over gebouwen en evenementen. Je krijgt de kans om mee te denken over ontwikkelingen op het gebied van (object-)informatie en data. 

Almelo
Brugstraat 2
7607 XG Almelo
088 256 7000

Brandweerduiker

Voor het specialisme brandweerduiker word je, indien nodig, opgeleid tot brandweerduiker. Een test naar je opleidbaarheid tot duiker is onderdeel van de procedure.  

Manschap en brandweerduiker
Je bent ook als manschap en brandweerduiker inzetbaar. Zodra je pieper afgaat, ben je onderdeel van een strak georganiseerde, geoliede machine en verleen je hulp in noodsituaties. Je bent flexibel, stressbestendig en kunt onder extreme omstandigheden samenwerken. Voor het specialisme brandweerduiker word je, indien nodig, opgeleid tot brandweerduiker. Een test en keuring naar je opleidbaarheid tot duiker is onderdeel van de sollicitatieprocedure.  

Je standplaats is kazerne Almelo, maar je bent ook op andere kazernes inzetbaar. Het duikteam is in heel Twente inzetbaar. Naast reguliere diensten heb je eens per 8 dagen een 24-uurs aanwezigheidsdienst op de kazerne.  

Wat vragen we van jou?
Wij zoeken een enthousiaste collega die energie krijgt van het verwerken van informatie en data. Je helpt collega’s zodat zij die informatie kunnen gebruiken om hun werk te verbeteren. Als manschap en brandweerduiker ben je zowel mentaal als fysiek topfit en een echte teamplayer. Je staat open voor een flexibele indeling van je uren. 

  • MBO diploma (minimaal niveau 3)
  • Affiniteit met het (ver)werken en analyseren van informatie en data
  • Minimaal rijbewijs B en bij voorkeur rijbewijs C
  • Diploma manschap
  • Diploma brandweerduiker (of bereid deze te halen)

Wat bieden wij jou?
Een unieke baan bij Brandweer Twente! Een combinatie van een divers takenpakket en een repressie functie. Je levert een belangrijke bijdrage aan een veilig Twente, samen met professionele en trotse collega’s, binnen een organisatie waar volop ruimte is voor ontwikkeling. 

In eerste instantie krijg je een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.176,- bruto per maand (schaal 7) bij een 36-urige werkweek.  

Kijk op Brandweer Twente en Veiligheidsregio Twente voor meer informatie. 

Handig om te weten
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. 

Meer weten?
Vraag het Marcel

Teamleider Risico en Objectinformatie
m.reefhuis[at]brandweertwente.nl  
Telefoon: 06 13 00 91 67

Groei door

Voldoe je nog niet aan alle eisen maar past de functie heel goed bij je en wil je er graag op korte termijn veel energie in steken? Dan nodigen we je ook uit om te solliciteren. Wij bieden beginnende vakmannen/vrouwen de ruimte om zich bij ons te ontwikkelen. 
Microsoftteams Image

Interesse?

Je interesse kun je tot 15 augustus kenbaar maken door te solliciteren via onderstaande knop. Onderdeel van deze functie is het specialisme brandweerduiker. Een fysieke test en keuring naar je opleidbaarheid tot zijn daarom onderdeel van de procedure. 

De gesprekken staan gepland op maandag 30 augustus 2021. De test en keuring voor brandweerduiker is op zaterdag 4 september. De datum voor de keuring volgt nog als je door bent in de selectieprocedure. We vragen je om rekening te houden met deze data.  

Delen