Combifunctie: Medewerker facilitair / Manschap

Collega’s zijn gepassioneerd en trots op werken bij de brandweer. Ben jij daadkrachtig, deskundig en behulpzaam? Dan zoeken wij jou! Wil je een bijdrage leveren aan facilitaire- en logistieke taken, ben jij handig in het uitvoeren van lichte onderhoudstaken aan gebouwen en materieel én wil je brandweerman/vrouw zijn? Dan is dit jouw nieuwe baan!

De functie
Het team Service & Beheer zorgt dat de collega’s binnen Veiligheidsregio Twente over alle middelen beschikken die ze nodig hebben voor hun werk. Binnen kazerne Hengelo Centrum ben jij het aanspreekpunt voor facilitaire zaken en verricht je voorbereidende werkzaamheden voor het logistieke proces. Je steekt graag de handen uit de mouwen en zorgt dat ons rijdend materieel er ordelijk en netjes bijstaat. Indien noodzakelijk verricht je lichte onderhoudswerkzaamheden binnen de kazerne.    

Daarnaast ben je als manschap actief binnen Repressie. Zodra het alarm afgaat, ben je onderdeel van een strak georganiseerde, geoliede machine en verleen je hulp in noodsituaties Als manschap ben je bij uitstek een teamplayer. Je bent flexibel, stressbestendig en je kunt onder extreme omstandigheden samenwerken.

Hengelo Centrum
Lansinkesweg 59
7553 AE Hengelo OV
088 256 7000

Standplaats

Je standplaats is Hengelo, maar je vindt het ook geen probleem om soms op andere locaties te worden ingezet. Naast de reguliere diensten heb je eens per 8 dagen een 24-uurs aanwezigheidsdienst op de kazerne.

Naast je functie als manschap kun je ook opgeleid en ingezet worden in verschillende specialismen, bijvoorbeeld als duiker, chauffeur/pompbediener of voertuigbediener. Wij zijn momenteel op zoek naar repressieve collega's die aan de slag willen als brandweerduiker gedurende een periode van hun repressieve loopbaan. Kandidaten met affiniteit en beschikbaarheid voor het specialisme brandweerduiker hebben daarom bij gelijke geschiktheid een streepje voor. Een test naar je opleidbaarheid tot duiker is dan ook onderdeel van de procedure.

Wat vragen we van jou?

  • Jij bent in bezit van Rijbewijs BE/C
  • Diploma manschap A, of bereid deze te halen
  • Je kunt goed plannen en organiseren
  • Je bent klantgericht en hebt een goed technisch inzicht
  • Je communiceert goed en zorgvuldig, schriftelijk en mondeling
  • Je bent fysiek en mentaal topfit

Voldoe je nog niet aan alle eisen maar past de functie heel goed bij je en wil je er graag op korte termijn veel energie in steken? Dan nodigen we je ook uit om te solliciteren. Wij bieden beginnende vakmannen/vrouwen de ruimte om zich bij ons te ontwikkelen.

Wij bieden
Een unieke baan bij Brandweer Twente! Een combinatie van een divers takenpakket en een repressie functie. Je levert een belangrijke bijdrage aan een veilig Twente, samen met professionele en trotse collega’s, binnen een organisatie waar volop ruimte is voor ontwikkeling.

In eerste instantie krijg je een aanstelling voor 1 jaar, met vooruitzicht op vast. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 2.729,- (schaal 6) bruto per maand bij een 36-urige werkweek. 

Meer weten?
Vraag het Mark

Teamleider Service & Beheer
m.spang@brandweertwente.nl
Telefoon: 06 22 69 08 46


Bij Brandweer Twente
Met passie, trots en lef staan we midden in de maatschappij. Daadkrachtig, deskundig en behulpzaam. Daar staan we om bekend. We onderscheiden ons als een ondernemend, actiegericht en vernieuwend brandweerkorps. Vanuit onze 29 kazernes verlenen we 24 uur per dag hulp aan onze inwoners. Ook als Twente slaapt werkt het brandweernetwerk door: ‘Wiej bint der altied’.

En we doen meer. We helpen mensen bewust te maken van de risico’s die zij lopen en vertellen hen hoe zij zich hierop kunnen voorbereiden. Preventie, advies en controles, kleine aanpassingen en grotere maatregelen. Op onze Twente Safety Campus werken we aan unieke trainingsprogramma’s, innovatie, onderzoek en veiligheidseducatie. Twente wordt er veiliger door.

We doen het samen met politie, ambulance en defensie. Met gemeenten, onderwijsinstellingen en bedrijven maken we Twente veiliger.

Solliciteren

Je kunt tot en met 28 maart solliciteren op deze functie door onderaan op 'solliciteer nu' te klikken. Op het sollicitatieformulier dat zich vervolgens opent vul je vervolgens je persoonlijke gegevens in. Je brief inclusief CV, kun je als bijlage meesturen. De sollicitatie-gesprekken vinden in week 14 en 15 plaats.

Delen