Kom jij ons team versterken?

Belangstellingsregistratie vrijwilliger

Wij zoeken enthousiaste collega's die willen werken aan een veilig Twente. Kom jij ons enthousiaste team versterken? Als vrijwilliger van Brandweer Twente werk je in een hecht team aan het voorkomen en blussen van brand en het verlenen van hulp bij ongevallen.

Wil jij graag vrijwilliger bij Brandweer Twente worden? De werving voor vrijwilligers start in juli, je kunt vanaf dan solliciteren. 

Werving & selectie 2018: 

  • 1 juli: start werving, solliciteren mogelijk tot 17 september 2018 
  • Zaterdag 8 september: informatiebijeenkomst voor belangstellenden
  • Oktober: sollicitatiegesprekken
  • 2 en 3 november: selectiedagen
  • Begin 2019: start Manschap opleiding

 

Almelo
Brugstraat 6
7607 XG Almelo
088 256 7000

Ben je nu al enthousiast en wil je je interesse kenbaar maken? Vul dan onderstaand belangstellingsformulier in. Zodra de werving start krijg je van ons bericht dat je kunt solliciteren.

Voor meer informatie over werken als brandweervrijwilliger, download de informatiebrochure of kijk op de pagina Werken als brandweervrijwilliger.

 

Vrijwilliger worden

Je hebt interesse om vrijwilliger te worden bij Brandweer Twente. Wat houdt het brandweervak nu eigenlijk in? Hoe word ik vrijwilliger? Wat wordt van mij verwacht en wat mag ik van Brandweer Twente verwachten?

Een werknemer als vrijwilliger

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor de brandweer in onze regio. Wanneer onze burgers hulp nodig hebben, rekenen zij op de vrijwilligers. De brandweer heeft omgekeerd uw hulp en medewerking nodig bij het beschikbaar stellen van vrijwilligers.
Wij gebruiken cookies