Informatiebijeenkomst brandweervrijwilligers

Ben je enthousiast over het brandweervak en wil je meer informatie over het werk als brandweervrijwilliger voordat je definitief solliciteert? Op zaterdag 8 september organiseren wij een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden. Dan kun je ervaren wat een brandweermedewerker zoal doet en krijg je informatie over de opleiding tot brandweerman- of vrouw.

Meld je via onderstaand formulier aan voor de informatiebijeenkomst. Voorafgaand aan deze bijeenkomst ontvang je van ons per email een uitnodiging met daarin locatie en overige informatie. Voor meer informatie over werken als brandweervrijwilliger, download de informatiebrochure of kijk op de pagina Werken als brandweervrijwilliger.

Enschede Spaansland
Spaansland 20
7543 BG Enschede
088 256 7000

Aanmeldingsformulier informatiebijeenkomst

De gegevens die je met dit formulier naar ons stuurt worden na 5 dagen van de server verwijderd. Je kunt je gegevens inzien, laten wijzigen of laten verwijderen. Bekijk hiervoor de Privacy verklaring

Vrijwilliger worden

Je hebt interesse om vrijwilliger te worden bij Brandweer Twente. Wat houdt het brandweervak nu eigenlijk in? Hoe word ik vrijwilliger? Wat wordt van mij verwacht en wat mag ik van Brandweer Twente verwachten?

Een werknemer als vrijwilliger

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor de brandweer in onze regio. Wanneer onze burgers hulp nodig hebben, rekenen zij op de vrijwilligers. De brandweer heeft omgekeerd uw hulp en medewerking nodig bij het beschikbaar stellen van vrijwilligers.
Wij gebruiken cookies