Woning in Vriezenveen uitgebrand

  • Vriezenveen
  • 24 februari 2018

Een woning aan het Oosteinde in Vriezenveen is vanmorgen grotendeels door brand verwoest. Vanwege de rookontwikkeling was de brand moeilijk te lokaliseren. Hierop heeft de brandweer direct opgeschaald naar grote brand om deze van meerdere zijden te bestrijden. De bovenwoning is volledig uitgebrand. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.

Op zaterdag 24 februari is de brandweer rond 9.30 uur gealarmeerd voor een brand in een woning aan het Oosteinde in Vriezenveen. Bij aankomst van de brandweer was er veel rookontwikkeling. Hierop heeft de brandweer gelijk opgeschaald naar grote brand. Door diverse eenheden is de brand van meerdere zijden van binnen en buiten bestreden. De bovenwoning is volledig uitgebrand. Op de begane grond is rook en waterschade ontstaan.

De bewoonster van de woning was ten tijde van het uitbreken van de brand in huis, maar heeft zichzelf in veiligheid kunnen brengen. Samen met een buurtbewoner zijn beiden door de ambulancedienst nagekeken maar niet gewond geraakt.

Door personeel van drie blusvoertuigen en een autoladder van diverse Twentse kazernes is de bestreden. Na een klein uur kon het sein brand meester gegeven worden. Wij verwachten nog enige tijd bezig te zijn met nabluswerkzaamheden.

Delen