Open dag Brandweer Twente Kazerne Enschede

  • Enschede
  • 08 september 2018

Open dag Brandweer Twente Kazerne Enschede

Zaterdag 8 september houdt Brandweer Twente van 11.00 tot 16.00 uur een open dag in en rondom de brandweerkazerne van Enschede op Spaansland 20. De brandweerkazerne opent deze dag haar deuren voor het publiek. Stephan Wevers, commandant Brandweer Twente, zal  deze dag openen: “Op zaterdag 8 september zetten we de deuren open voor het grote publiek en organiseren we een open dag. Onze brandweermensen zijn trots op onze kazerne en op hun werk, en willen dit graag aan iedereen laten zien”.

Programma
In en rondom de kazerne laat de brandweer de gehele dag door diverse demonstraties zien. Zo zijn er verschillende blusdemonstraties en kun je zien hoe de brandweer te werk gaat bij een verkeersongeval. het duikteam van Brandweer Twente is aanwezig met een duikcontainer. Kruip in de huid van de brandweer en bezoek de zogeheten rooktent, en leer hoe je veilig kunt vluchten. Bekijk brandweerdrone Argus en diverse specialistische voertuigen uit de regio. Verder geeft de brandweer advies over brandveiligheid bij u thuis. Ook kun je een kijkje nemen in de kazerne op diverse afdelingen, waar medewerkers van Brandweer Twente over hun werk vertellen. Op de open dag is natuurlijk ook aan de kinderen gedacht. Speciaal voor hen heeft de brandweer een springkussen en een leuk blusspel. Kortom, er is genoeg te beleven voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Doe mee aan de Brandweer Twente kleurwedstrijd!
Download hiernaast de kleurplaat van Brandweer Twente Open Dag Enschede, en kleur deze zo mooi mogelijk in. Tijdens de open dag op 8 september reiken we per leeftijdscategorie leuke prijzen uit aan de winnaars. We hebben de volgende 10 leeftijdscategorieën: <4 jaar, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 en 12 jaar.

Stuur je kleurplaat naar:

Brandweer Twente,
o.v.v Kleurplaatwedstrijd
T.a.v. Communicatie
Spaansland 20
7500 BK Enschede

Veel kleurplezier, en hopelijk zien we je op zaterdag 8 september!

 

Kleurwedstrijd Open Dag Enschede

Doe mee aan onze kleurwedstrijd! Download hier de kleurplaat en kleur deze zo mooi mogelijk in. De winnaars krijgen bericht en ontvangen tijdens de open dag op 8 september een leuke prijs! Succes en veel kleurplezier! Stuur je kleurplaat naar: Brandweer Twente, T.a.v. Communicatie, Kleurplaatwedstrijd, Spaansland 20, 7500 BK, Enschede
Wij gebruiken cookies