Grote brand in discotheek in Rijssen

  • Rijssen
  • 07 september 2018

In een discotheek in Rijssen heeft in de nacht van vrijdag 7 september een brand gewoed. Deze is ontstaan in de meterkast op de eerste verdieping en ging gepaard met flink rookontwikkeling. Er was niemand in het pand aanwezig, er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. De brand is beperkt gebleven tot de ontstaansruimte.

Op vrijdag 7 september is de brandweer iets voor 04.00 uur gealarmeerd voor een brand in een café aan de Morsweg in Rijssen. Deze melding kwam binnen bij de particuliere alarmcentrale. De eigenaar ontdekte een brand in de meterkast op de eerste verdieping en heeft een bluspoging gedaan. Deze ging gepaard met veel rook.

Bij aankomst werd flinke rookontwikkeling waargenomen. De brandweer heeft de brand van binnenuit geblust. De brand is beperkt gebleven tot de ontstaansruimte op de eerste verdieping.

Een halfuur na het uitbreken van de brand is het sein brand meester gegeven. Daaropvolgend is het pand geventileerd om het weer rookvrij te krijgen. Het pand heeft als gevolg van de brand rookschade opgelopen.

Delen