Dakbrand bij discotheek in Rijssen

  • Rijssen
  • 05 december 2018

Op het dak van een discotheek in Rijssen is woensdagmiddag 5 december een brand uitgebroken. De brand is ontstaan tijdens werkzaamheden op het dak. Medewerkers konden het pand op tijd verlaten. Twee personen zijn in verband met rookinhalatie nagekeken door de ambulancedienst. Door snelle inzet van de brandweer is de brand beperkt gebleven tot een deel van het dak en heeft één van de zalen brand- en waterschade opgelopen.

Op woensdag 5 december is de brandweer rond 12:45 uur gealarmeerd voor een dakbrand bij een discotheek aan de Morsweg in Rijssen. Op voorhand is opgeschaald naar zeer grote brand omdat er hoge vlammen te zien waren op het dak. Bij aankomst van de brandweer bleek dat de brand op het dak woedde. Medewerkers hebben het pand op tijd verlaten. Twee personen zijn door medewerkers van de ambulance dienst nagekeken in verband met rookinhalatie. Door de brand heeft het dak en één van de zalen brand- en waterschade opgelopen.
 
Een halfuur na het uitbreken van de brand is het sein brand meester gegeven. Daaropvolgend is het pand geventileerd om het weer rookvrij te krijgen. Het pand heeft als gevolg van de brand rookschade opgelopen.

Wij gebruiken cookies