Update 21 december 2018 Hengelo

De verbouwing in Hengelo verloopt geheel volgens de (strakke) planning. Een aantal mijlpalen hebben we reeds bereikt! Waaronder de afgelopen vrijdag gestorte betonvloer.

Omdat de levering van de vloerplaten met enkele dagen was uitgesteld, is er met man en macht gewerkt om in korte tijd de wapening met de daarbij behorende aarding aan te brengen. Hier was een mooie samenwerking zichtbaar tussen (onder)aannemer, de installateur en collega’s van Beheer & Techniek. Door deze gezamenlijke inspanningen kon daarom vrijdagmiddag worden begonnen met het storten van het beton.

Het afvlinderen van het beton kan pas als de vloer voldoende is gedroogd. Omdat dit nog wel even op zich liet wachten en het feit dat het betonafwerkende stel een perfecte vloer wilde afleveren, hebben de werkzaamheden geduurd tot zaterdagmorgen. Gelukkig met een prachtig resultaat!
Ook de wandenbouwer is begonnen met het stellen van de profielen. Zij gaan hier in de eerste week van januari mee door, zodat in week twee gelijk aan de installatiewerkzaamheden kan worden begonnen. Weer twee weken later staat de tegelzetter al te popelen om de eerste badkamer te betegelen!!

Kortom: de eerste weken in het nieuwe jaar worden spannend. Het gaat volgens een strak schema, waarbij veel wordt verwacht van de bouwers.

Ondertussen stopt de inrichtingscommissie veel energie in onder andere het bepalen van de stoffering, de aanschaf van de keuken, het kiezen van het meubilair en alles wat verder de revue passeert. Na het kerstreces telt de kalender nog 8 weken en dan worden de ruimtes in gebruik genomen!

Delen