Start nieuwe organisatievorm in Hengelo 4 maart 2019

Op 4 maart was het dan zover. De start van de kazernering op kazerne Hengelo Centrum en vrije opkomst op Hengelo Noord. Tot 4 maart werd in Hengelo nog gewerkt in een piketsysteem. Dit betekent dus een flinke wijziging van de organisatievorm. Een verandering die veel tijd en energie heeft gekost van zowel betrokken medewerkers, het projectteam en de OR. Een bijzonder moment dus gisteravond en daar werd uitgebreid bij stil gestaan.

Na de 11 uursdienst startte de kazerneringsploeg om 18.00 uur de allereerste dienst met een gezamenlijke maaltijd. Ook Stephan Wevers en Rob Bokdam sloten hierbij aan. Normaliter is de maandagavond de oefenavond voor de kazernes Centrum en Noord, dit keer werd het een gezellige start met de betrokken medewerkers en personeel van beide kazernes. Na de ‘officiële’ openingshandeling door burgemeester Sander Schelberg en Stephan Wevers kon iedereen, onder genot van een hapje en drankje, de nieuwe 24 uursfaciliteiten bekijken.

Ook nieuwsgierig geworden naar de nieuwe faciliteiten? Wanneer je een keer op Hengelo Centrum bent kun je gerust een kijkje nemen. Overleg het dan wel even met de bevelvoerder van dienst.

 

Delen