Voorlichting brandveiligheid

Brandweer Twente kan bij verenigingen en instellingen voorlichting geven over brandveiligheid in en om de woning. Er wordt ingegaan op verschillende aspecten van brandveiligheid, toegespitst op jouw organisatie.

Verenigingen en instellingen die tijdens een bijeenkomst voorlichting over brandveiligheid van de brandweer willen, kunnen daarvoor een aanvraagformulier invullen. Na ontvangst van het formulier nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Lees de voorwaarden hieronder zorgvuldig door. Door het invullen van onderstaande formulier ga je akkoord met de voorwaarden en meld je jouw vereniging of instelling aan voor een voorlichtingsbijeenkomst.

Aanmeldformulier voorlichting brandveiligheid

 

Voorwaarden

  • Brandweer Twente geeft kosteloos voorlichting over brandveiligheid aan bedrijven, verenigingen en instellingen. Alle andere vragen kun je stellen via  e-mail: brandveiligheid@brandweertwente.nl. Het doel van de voorlichting is om kennis over te dragen en brandveilig gedrag te stimuleren.
  • Brandweer Twente behoudt zich het recht voor om verzoeken te weigeren wanneer verwacht kan worden dat een voorlichting niet zal leiden tot kennisoverdracht of gedragsverandering. 
  • Wij bereiden de voorlichting graag goed voor. Dien daarom minimaal zes weken van tevoren je aanvraag in.
  • Brandweer Twente gebruikt een onderwijsprogramma, de brandweer op school, om kinderen van groep 3 t/m 8 voorlichting te geven op het gebied van brandveiligheid. Voor deze groep kinderen zijn lesboekjes kosteloos beschikbaar. Aan groep 1 en 2 laten wij ons educatievoertuig zien. Kinderen uit groep 8 bezoeken tevens de Risk Factory.

Voorlichting brandveiligheid

Kosten

De voorlichting wordt kosteloos verzorgd door Brandweer Twente.

Voorwaarden 

Lees de voorwaarden op deze pagina zorgvuldig door.

Meer informatie

Mail voor vragen over brandveiligheid in/om huis
brandveiligheid@brandweertwente.nl

Folders brandveiligheid

Bekijk onze folders over hoe je brand kunt voorkomen en wat je moet doen als het dan toch mis gaat. De folders zijn er in meerdere talen.

header studenten.JPG

Delen