Senior medewerker vakbekwaamheid

(fulltime, met specialisatie content-ontwikkelaar Elektronische Leeromgeving, ELO)

Kom jij onze professionals trainen?

Ben je gepokt en gemazeld binnen de brandweerwereld en zit instructie geven in je bloed? Beschik je over een HBO werk- en denkniveau, ben je in het bezit van het diploma brandweerinstructeur/ docent of een andere gelijkwaardige opleiding van het IFV? Is ELO jouw ding, kun je projectmatig werken en ben je in staat om kennis en ervaring met enthousiasme over te dragen? Dan ben jij binnenkort de nieuwe collega binnen ons team Vakbekwaam Blijven.

Team Vakbekwaam Blijven
Het team Vakbekwaam Blijven zorgt voor het organiseren, borgen en vergroten van de operationele vakbekwaamheid van onze manschappen en bevelvoerders.

Vakspecialist

De werkzaamheden van deze functie concentreren zich met name op de (door)ontwikkeling van de ELO en de monitoring daarvan. Je adviseert, stelt plannen op en ontwikkelt leertrajecten gebaseerd op blended learning, die aansluiten op de behoefte van onze repressieve collega’s. Verder bewaak je de kwaliteit van de ELO, ontwikkel je theoretische bijscholingen en verzorgt digitaal instructiemateriaal (tekst & beeld). Daarnaast wordt verwacht dat je lessen en oefeningen begeleid c.q. verzorgd aan de beroepskrachten en vrijwilligers van GB op het gebied van Brand, THV, IBGS, en eventueel Industriële Incidentbestrijding. Deze lessen of oefeningen kunnen dus zowel overdag als ‘s avonds als soms in de weekenduren plaatsvinden.

Je hebt een HBO werk- en denkniveau, met visie op blended learning en het diploma brandweerinstructeur/ docent in je bezit. Binnen de brandweer heb je ruime ervaring met zowel de specialisatie ELO, als het werkveld van instructeur. Je bent flexibel, positief ingesteld en in staat om te improviseren. Je communicatieve en didactische vaardigheden zijn als vanzelfsprekend goed ontwikkeld.

Het salaris bedraagt maximaal € 4.225,- bruto per maand (SK 10) op basis van een 36-urige werkweek en is afhankelijk van je talenten en kwaliteiten. Verder kennen we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Geef ons dan jouw instructies!

Maak je interesse voor deze vacature kenbaar en mail HR@gez-brandweer.nl een gemotiveerde brief en CV, zodat voor ons duidelijk wordt dat we jou moeten kiezen. Doe dit voor 10 april a.s.

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met: Dirk Jan Bestman, Teamleider Vakbekwaam Blijven, telefoonnummer 06-22207933, of via de mail dj.bestman@gez-brandweer.nl


Gezamenlijke Brandweer, Professionals in industriële incidentbestrijding!

De Gezamenlijke Brandweer is een publiek/private incidentbestrijdingsorganisatie binnen het Haven- en Industriegebied van de gemeente Rotterdam en de woonkernen Rozenburg, Hoogvliet en Pernis. Wij zijn optimaal voorbereid op het bestrijden van (industriële) incidenten en beperken daarmee de materiële, financiële en milieuschade voor onze stakeholders. Verder willen wij ons continue verbeteren en onze expertise binnen en buiten ons verzorgingsgebied uitdragen. Alle 300 collega’s van de Gezamenlijke Brandweer voelen passie voor hun werk en zijn betrokken bij hun klanten. Professionaliteit, transparantie en betrokkenheid vormen de pijlers van onze kwaliteit en succes. 

Gezamenlijke Brandweer
Laan van Nieuw Blankenburg 10
3181 DA Rozenburg

Delen