Rayoncommandant

Ben jij een leidinggevend voorbeeld voor onze repressieve collega’s?

Zit leidinggeven in je bloed en ben je flexibel en verbindend ingesteld? Beschik je over HBO werk- en denkniveau en ben je in het bezit van de leergang Officier van Dienst? Ben je ondernemend, meedenkend en wil je een voorbeeld zijn? Dan geef jij binnenkort leiding aan onze professionals. De afdeling Repressie is op zoek naar een nieuwe energieke Rayoncommandant, die van aanpakken weet.

Repressie

2 Rayons, 8 kazernes, 18 ploegen in 24 uursdienst, 1 Oefenploeg en 2 vrijwillig korpsen maken met ongeveer 210 collega’s de afdeling Repressie. Zij zijn 24/7 verantwoordelijk voor de industriële incidentbestrijding binnen het verzorgingsgebied van de Gezamenlijke Brandweer (GB). Hiervoor werken zij samen met zowel interne als externe partners en zijn gespecialiseerd in verschillende bijzondere vormen van incidentbestrijding en hulpverlening.

Slagvaardig

Binnen je eigen rayon geef je leiding en sturing aan de Wachtcommandanten en de Coördinator Repressie en Bedrijven. Ook ben je aanspreekpunt voor een portefeuille “Opleiden en Oefenen” of “Materieel, Huisvesting en Logistiek”. Met je leiderschap zorg je voor de randvoorwaarden voor de kwaliteit en het welzijn van je collega’s en stuur je o.a. op de uitruknormen en de geoefendheid. Je standvastigheid wordt met name zichtbaar door de resultaten van je coachende rol en de wijze waarop je de brug slaat tussen de afdeling Repressie en de ondersteunende teams.

Je beschikt over HBO werk- en denk niveau. Je hebt enige jaren ervaring als leidinggevende. Je houdt van afwisseling, bent slagvaardig en wilt de prestaties binnen de afdeling Repressie verbeteren. Je communicatieve en sociale vaardigheden zijn goed en je zorgt voor een goede balans tussen de personele en organisatorische belangen. Het kunnen vervullen van de rol van Officier van Dienst is een pré. Het salaris bedraagt maximaal € 5.384,- bruto per maand (indicatieve waardering, SK 12) op basis van een 36-urige werkweek.

Interesse? Kom dan in ons team!

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie over deze vacature maak deze kenbaar en mail gb_peno@gez-brandweer.nl en stuur een gemotiveerde brief en CV, zodat voor ons duidelijk wordt dat we jou moeten kiezen. Doe dit voor 8 september a.s. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Voor specifieke informatie over deze vacature neem, na 20 augustus contact op met: Martin van der Watering, Hoofd Repressie, m.vandewatering@gez-brandweer.nl of 088 5110050


 

Gezamenlijke Brandweer. Professionals in incidentbestrijding en dienstverlening!

De Gezamenlijke Brandweer is een samenwerkingsverband tussen meer dan vijftig bedrijven in het haven- en industriegebied van Rotterdam en de Gemeente Rotterdam. De organisatie verzorgt in dit gebied de brandbestrijding en hulpverlening en heeft daarbij de verplichting tot het in stand houden van een bedrijfsbrandweer. De Gezamenlijke Brandweer staat voor het  voorkomen, beperken en bestrijden van brand, het beperken van brandgevaar, het voorkomen en beperken van ongevallen bij brand en al hetgeen daarmee verband houdt; het beperken en bestrijden van gevaar voor mensen en dieren bij ongevallen anders dan bij brand; het beperken en bestrijden van rampen.

Alle 300 collega’s van de Gezamenlijke Brandweer voelen passie voor hun werk en zijn betrokken bij hun klanten. Veiligheid, samenwerken, innoveren en flexibiliteit vormen de pijlers van onze kwaliteit en succes.

Gezamenlijke Brandweer
Laan van Nieuw Blankenburg 10
3181 DA Rozenburg

Delen