Brandweerman/hulpverlener Oefenploeg

Zit incidentbestrijding in je bloed en ben je flexibel ingesteld? Beschik je over minimaal een afgeronde VMBO opleiding? Heb je technisch inzicht en denk je graag mee? Dan ben jij binnenkort onze nieuwe collega in de oefenploeg. Het diploma Manschap A is een pré.

“Wij gaan altijd voor kwaliteit en streven naar diversiteit.”

Repressie

De afdeling Repressie is met ongeveer 230 collega’s verantwoordelijk voor de incidentbestrijding binnen het verzorgingsgebied van de GB. Hiervoor werken zij samen met zowel interne als externe partners. Vanuit zes beroeps-kazernes en twee vrijwillige posten wordt voorzien in een 24-uursparaatheid, zeven dagen per week, waarbij we ons tevens specialiseren in bijzondere vormen van incidentbestrijding en hulpverlening.

De oefenploeg is flexibel inzetbaar in het gehele verzorgingsgebied en zorgt voor de herbezetting van alle beroepskazernes. Vanuit de oefenploeg stroom je na verloop van tijd door naar de 24-uurs dienst.

Professionele trots

Als brandweerman/hulpverlener ben je trots op je vak en maak je deel uit van een professioneel team. Je houdt van afwisseling, je bent sportief en slagvaardig. Je communicatieve en sociale vaardigheden zijn goed. Op basis van een 36-urige werkweek bedraagt het startsalaris maximaal € 2.470,- bruto per maand (SK 4). In deze functie kun je doorgroeien tot maximaal € 2.729,- bruto per maand (SK 6). Zodra je werkzaam bent in de 24-uurs dienst geldt een onregelmatigheidstoeslag van 17,255% van je bruto salaris per maand.

Selectieprocedure

Omdat wij staan voor kwaliteit en professionaliteit, onderwerpen we je aan diverse testen en gesprekken. De procedure bestaat uit sporttesten (deze vinden plaats in de avonduren op 5 en 7 maart 2018), selectiedagen (15 en 21 maart 2018), een sollicitatiegesprek en een medische keuring. Indien je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de procedure zal je voor één van beide sportavonden worden uitgenodigd. Indien je de sportavond met goed resultaat afrond zal je vervolgens voor één van de genoemde selectiedagen worden uitgenodigd.

Interesse?

Maak je interesse voor deze vacature kenbaar en mail (HR@gez-brandweer.nl) een gemotiveerde brief en CV, zodat voor ons duidelijk wordt dat we jou moeten kiezen. Doe dit voor 12 februari a.s.

Voor meer informatie over deze vacature neem contact op met: Bert van der Burg, Plaatsvervangend Wachtcommandant Oefenploeg, telefoon 06-51666104.

Gezamenlijke Brandweer. Professionals in industriële incidentbestrijding!

De Gezamenlijke Brandweer is een publiek/private incidentbestrijdingsorganisatie binnen het Haven- en Industriegebied van de gemeente Rotterdam en de woonkernen Rozenburg, Hoogvliet en Pernis. Wij zijn optimaal voorbereid op het bestrijden van (industriële) incidenten en beperken daarmee de materiële, financiële en milieuschade voor onze stakeholders. Verder willen wij ons continue verbeteren en onze expertise binnen en buiten ons verzorgingsgebied uitdragen. Alle 300 collega’s van de Gezamenlijke Brandweer voelen passie voor hun werk en zijn betrokken bij hun klanten. Professionaliteit, transparantie en betrokkenheid vormen de pijlers van onze kwaliteit en succes.

Gezamenlijke Brandweer
Laan van Nieuw Blankenburg 10
3181 DA Rozenburg

Delen