Veiligheidsdag Nieuw-Beijerland

Nieuw-Beijerland

In het kort

Datum 14 september 2024
Tijd 10:00 - 15:00
Toegang Gratis
Locatie Nieuw-Beijerland
Adres Nijverheidstraat, 3264 XL
Plaats Nieuw-Beijerland

Op 14 september 2024 organiseren de dorpsvereniging Filopopers, Jeugdsoos The Hangout en de gezamenlijke hulpdiensten een Veiligheidsdag in Nieuw-Beijerland!

De brandweer is deze dag aanwezig met een tankautospuit en een ladderwagen. Daarnaast is ook het Urban Search and Rescue team (USAR) aanwezig, dat de afgelopen jaren een betekenisvolle bijdrage heeft geleverd bij reddingsoperaties in Turkije en Libanon. Verder maakt ook het team Digitale Verkenning tijdens het evenement hun opwachting. Maar uiteraard is er nog veel meer te zien en te beleven! Zo zijn er allerlei demonstratie en kunnen bezoekers onder andere meerijden  in een oude brandweerwagen. Verder krijgt men de gelegenheid om te spuiten met een echte brandweerslang. Een unieke kans die je eigenlijk niet aan je voorbij kunt laten gaan.

Voor de kinderen wordt er een speurtocht georganiseerd waar ze aan mee kunnen doen en hebben ze de mogelijkheid om mee te doen met een kleurwedstrijd. Tot slot is er zelfs nog een simulator waar een virtual reality ervaring mee te beleven is. Kortom; kom ook even langs, er is genoeg te beleven voor jong en oud!

Meer informatie

Ga voor meer informatie over de Veiligheidsdag naar de website van dorpsvereniging Filopopers.

Flyer van de Veiligheidsdag met programma informatie en  een QR-code naar de website van dorpsvereniging Filopopers

Flyer Veiligheidsdag

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box