Veiligheidsdag in Hoeksche Waard

Oud-Beijerland

In het kort

Datum 24 september 2022
Tijd 10:30 - 15:30
Locatie Oud Beijerland
Adres Aston Martinlaan 20, 3261 NB
Plaats Oud-Beijerland

Zaterdag 24 september organiseren de hulpdiensten een veiligheidsdag. Die dag staat volledig in het teken van veiligheid en presenteren de hulpdiensten zich. Tussen 10.30 en 15.30 uur is iedereen welkom aan de Aston Martinlaan 20 in Oud-Beijerland.

Vanuit de brandweerkazerne in Oud-Beijerland laten de hulpdiensten iedereen kennismaken met het werk dat zij verrichten. Naast de bekende hulpdiensten als de brandweer, politie, ambulancedienst zijn ook ProRail Incidentenbestrijding, provincie Zuid-Holland, gemeente Hoeksche Waard en handhaving aanwezig. Ook het Urban Search and Rescue team -USAR.nl- laat zien hoe zij mensen bevrijden uit bijvoorbeeld aardbevingsgebieden.

Het publiek is tussen 10.30 en 15.30 uur welkom om onder andere hulpdienstvoertuigen te bewonderen. Ook zijn er diverse stands met informatie rondom het thema veiligheid. Kortom, er is van alles te beleven en te zien. Vanwege beperkte parkeergelegenheid adviseren we om zoveel mogelijk op de fiets of via het openbaar vervoer de veiligheidsdag te bezoeken.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box