Veiligheidsdag Amstelveen

Stadshart Amstelveen

In het kort

Datum 14 oktober 2023
Tijd 09:00 - 16:00
Toegang Gratis
Locatie Amsterdam-Amstelland Amstelveen
Adres Stadshart,
Plaats Stadshart Amstelveen

Geweldig nieuws voor iedereen die dol is op actie en avontuur! Op zaterdag 14 oktober staat het Stadshart in Amstelveen volledig in het teken van de Grote Veiligheidsdag!

Beeld je in: het hele Stadsplein en de Rembrandtweg bruisen van spanning en sensatie ter ere van onze geweldige hulpdiensten! Van de dappere politieagenten tot de onverschrokken brandweerlieden en toegewijde ambulanceverpleegkundigen, ze zijn er allemaal in overvloed!

En dat is nog niet alles – we hebben ook andere onmisbare hulpdiensten aan boord! Spectaculaire demonstraties zullen je ademloos achterlaten, terwijl het hele terrein bruisend en levendig is met activiteiten om te ontdekken. Wat dacht je van enkele handige tips over brandveiligheid? Of juist praktische adviezen rechtstreeks van de politie?

En voor degenen die dromen van een carrière bij de brandweer: we hebben iets speciaals voor jou! Bezoek onze wervingsstand en laat je informeren over dit heldhaftige beroep. Stel je voor, jij als deel van een team dat elke dag het verschil maakt!

Mis dit niet! Kom langs tussen 09:00 en 16:00 uur en dompel jezelf onder in de opwinding van de Grote Veiligheidsdag op het Stadshart in Amstelveen. Of je nu jong of oud bent, deze dag belooft plezier, educatie en heel veel actie! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen. Tot dan!

Kleurwedstrijd!

Doe mee met onze kleurwedstrijd en laat je creatieve talent stralen! Kleur de mooiste kleurplaat in en maak kans op een prachtig verrassingspakket. Lever je kunstwerk in op de veiligheidsdag en kom op die dag langs om te ontdekken of jij de gelukkige winnaar bent! Vergeet niet je naam en contactgegevens op de tekening te vermelden. Iedereen is welkom om deel te nemen, dus doe mee en laat je kleurenpracht zien op de veiligheidsdag.

Download de kleurplaat via de link

kleurplaat-veiligheidsdag 2023 (1)

 

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box