Vaardigheidsdag jeugdbrandweer

Goirle, Hulten, Haaren, Kaatsheuvel en Dongen

In het kort

Datum 2 juni 2024
Tijd 10:00 - 15:00
Toegang Gratis
Locatie Dongen
Plaats Goirle, Hulten, Haaren, Kaatsheuvel en Dongen

Op zondag 2 juni organiseert Jeugdbrandweer Midden- en West-Brabant wederom haar jaarlijkse vaardigheidsdag. Meerdere jeugdkorpsen uit de regio strijden deze dag in competitievorm voor felbegeerde prijzen.

COMPETITIE

Vanaf 10.00 tot 15.00 uur gaan de jeugdkorpsen op 5 verschillende locaties, Goirle, Hulten, Haaren, Kaatsheuvel en Dongen, aan de slag met oefenobjecten. De jeugdkorpsen die meedoen aan deze dag gaan roulerend langs de diverse brandweerkazernes/locaties. Op deze locaties worden opdrachten uitgevoerd, gerelateerd aan het ‘echte’ Brandweerwerk: van reddingswerkzaamheden tot het blussen van een brand. Doel van deze dag is om van elkaar te leren en een nog betere (jeugd)brandweerman/vrouw te worden!

Heb jij er altijd van gedroomd om bij de brandweer te werken of ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Dit is je kans om het zelf te ervaren. Op de locaties zijn namelijk óók diverse spectaculaire oefeningen en leuke activiteiten gepland waar je als bezoeker zelf aan mee kunt doen!

LOCATIES

·        Goirle | Kerkstraat 14-16, 5051 LB Goirle
·        Hulten I Gerardus Majellastraat 17, 5125 NL Hulten
·        Haaren | Helvoirtseweg 6B, 5076 PK Haaren
·        Kaatsheuvel | Dodenauweg 4, 5171 NG Kaatsheuvel
·        Dongen | Oude Baan 21, 5104 AV Dongen

Wij hopen je te begroeten op één van onze locaties. Meer informatie over de Jeugdbrandweer is te vinden op https://www.jeugdbrandweer.nl/

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box