Open Oefenavond Kazerne Oostzaan

Oostzaan

In het kort

Datum 17 juni 2024
Tijd 19:00 - 22:00
Toegang Gratis
Locatie Zaanstreek-Waterland
Adres Kerkstraat 211, 1511 EE
Plaats Oostzaan

Een open oefenavond bij brandweer Oostzaan is een kans voor iedereen die overweegt om brandweervrijwilliger te worden om vrijblijvend kennis te maken met het brandweervak.

Bij een open oefenavond:

  • Maak je kennis met de brandweervrijwilligers van de kazerne in jouw buurt
  • Krijg je meer informatie over wat het inhoudt om brandweervrijwilliger te zijn
  • Ga je zelf actief meedoen met een oefening. Misschien sta je wel voor het eerst aan de spuit of knip je een auto open!

Proeft het naar meer? Dan volgt er vaak een meeloopperiode. Je loopt dan de komende weken vaker mee met de oefenavonden van de kazerne om echt te ontdekken of het iets voor jou is.

Aanmelden

Meld je aan via deze flyer voor de open oefenavond op onze kazerne op maandag 17 juni 2024 om 19.00 uur en ontdek hoe ook jij de brandweer kan versterken!

De brandweer iets voor jou?

Klaarstaan voor je buren, voor je dorps- of stadsgenoten, voor de maatschappij. Bij brand, bij ongevallen, bij het redden van dieren. Dat is waar je als brandweervrijwilliger voor staat. Een kans om jouw omgeving te helpen op het moment dat het ertoe doet. En dat kunnen meer mensen dan je misschien zou denken. Ook jij! Je kan je als vrijwilliger aanmelden via deze vacature.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box