Open oefenavond brandweer Schagerbrug

In het kort

Datum 10 juni 2022
Tijd 19:00 - 22:00
Locatie Schagerbrug
Adres M. Stolpstraat 2, 1751 CZ

De vrijwillige brandweer in Schagerbrug is altijd paraat bij een calamiteit. De wil om iets voor andere mensen te betekenen gaat gepaard met een fijn en hecht teamgevoel. Misschien iets voor jou? Kom sfeer proeven tijdens de open oefenavond bij brandweerkazerne Schagerbrug op vrijdag 10 juni 2022.

Wat doe je als brandweervrijwilliger?

Je staat klaar voor mens en dier. Daarbij kom je niet alleen bij brand in actie. Als de pieper afgaat, kan er van alles aan de hand zijn. Ook bij stormschade, verkeersongevallen, incidenten met gevaarlijke stoffen en rampen wordt onze hulp ingeroepen.

Wie zoeken we?

Onze nieuwe collega woont of werkt in de buurt van de brandweerpost en kan zich redelijk snel vrijmaken om op onverwachte momenten uit te rukken. In principe kan iedereen vrijwilliger worden. Wel heb je een goede gezondheid en conditie nodig, ben je 18 jaar of ouder en heb je minimaal VMBO werk- en denkniveau.

Kom brandweer Schagerbrug versterken!

Op vrijdag 10 juni van 19.00 tot 22.00 uur ben je van harte welkom vrijblijvend een kijkje te komen nemen in onze kazerne. Aanmelden of meer informatie? Neem contact op met postcommandant André de Groot via adgroot@vrnhn.nl.

Ben je verhinderd op vrijdag 10 juni? Op zaterdag 11 juni organiseert de post een open dag van 13.00 tot 17.00 uur.

Brandweerploeg Schagerbrug

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box