Open oefenavond brandweer Den Helder

In het kort

Datum 4 juli 2022
Tijd 19:30 - 22:00
Locatie Den Helder
Adres Bastiondreef 4, 1784 MR

De vrijwillige brandweer in Den Helder is altijd paraat bij een calamiteit. De wil om iets voor andere mensen te betekenen gaat gepaard met een fijn en hecht teamgevoel. Misschien iets voor jou? Kom sfeer proeven tijdens de open oefenavond bij brandweer Den Helder op maandag 4 juli 2022.

Ploegfoto brandweer Den Helder

Wat doe je als brandweervrijwilliger?

Je staat klaar voor mens en dier. Daarbij kom je niet alleen bij brand in actie. Als de pieper afgaat, kan er van alles aan de hand zijn. Ook bij stormschade, verkeersongevallen, incidenten met gevaarlijke stoffen en rampen wordt onze hulp ingeroepen.

Wie zoeken we?

Onze nieuwe collega woont of werkt in de buurt van de brandweerkazerne en kan zich redelijk snel vrijmaken om op onverwachte momenten uit te rukken. In principe kan iedereen vrijwilliger worden. Wel heb je een goede gezondheid en conditie nodig, ben je 18 jaar of ouder en heb je minimaal VMBO werk- en denkniveau.

Kom brandweer Den Helder versterken naast je baan of opleiding

Op maandag 4 juli ben je vanaf 19.30 uur van harte welkom vrijblijvend een kijkje te komen nemen in onze kazerne. Meer informatie? Neem contact op met postcommandant Herjo Wilms, hwilms@vrnhn.nl.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box