Open dag brandweer Uithoorn

Uithoorn

In het kort

Datum 5 oktober 2024
Tijd 11:00 - 16:00
Toegang Gratis
Adres Brandweerkazerne Uithoorn, 1421 TB
Plaats Uithoorn

Kom en doe mee met ons op 5 oktober 2024 voor een dag vol plezier en avontuur op de Open Dag van de Brandweer in Uithoorn! Van 11:00 tot 16:00 uur ben je van harte welkom om te ontdekken wat onze helden van de brandweer en andere hulpdiensten allemaal doen om onze gemeenschap veilig te houden.

Dit evenement is meer dan alleen een kijkje achter de schermen – het is een kans om te leren, te ervaren en te genieten. Naast de brandweer zullen ook de politie, ambulance en andere diensten aanwezig zijn om hun werk te laten zien en vragen te beantwoorden.

Maar wat deze dag echt bijzonder maakt, zijn de demonstraties en activiteiten voor kinderen van alle leeftijden! Van interactieve oefeningen tot het verkennen van de voertuigen, er is genoeg te doen om jonge geesten te prikkelen en hen te laten kennismaken met het belangrijke werk van onze hulpverleners.

Dus nodig je vrienden en familie uit, markeer 5 oktober in je agenda en kom langs voor een dag vol plezier, leren en verbinding. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op de Open Dag van de Brandweer in Uithoorn!

 

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box