Open dag brandweer GBA/Galwin

Amsterdam

In het kort

Datum 18 mei 2024
Tijd 10:00 - 16:00
Toegang Gratis
Adres Gezamenlijke Brandweer Amsterdam, Brandweer Amsterdam-Amstelland, Veiligheidscentrum Westpoort, 1046 AW
Plaats Amsterdam

Maak je klaar voor een spetterende dag vol avontuur en ontdekking voor de Open Dag van de gezamenlijke Brandweer en Galwin in Amsterdam op 18 mei 2024, van 10:00 tot 16:00 uur! Op Galwin, het epicentrum van deze feestelijke gebeurtenis, staan alle reservevoertuigen van de brandweer, samen met een schat aan ondersteuningsvoertuigen die je nergens anders zult zien!

Dit is jouw kans om de helden van de brandweer, politie, ambulance en nog veel meer diensten te ontmoeten, en om te leren over hun cruciale rol in het beschermen van onze gemeenschap. Maar dat is nog niet alles – bereid je voor op adembenemende demonstraties en interactieve activiteiten die speciaal zijn ontworpen voor onze jonge bezoekers.

Of je nu droomt van een carrière als brandweerman of gewoon op zoek bent naar een leuk dagje uit met het gezin, deze Open Dag heeft voor elk wat wils. Vergeet niet je vrienden en familie mee te nemen voor een dag vol plezier en inspiratie. Markeer 18 mei in je agenda en mis deze kans niet om te genieten van een onvergetelijke dag vol avontuur!

 

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box