Open dag Brandweer Beemster

Zuidoostbeemster

In het kort

Datum 18 mei 2023
Tijd 10:00 - 16:00
Toegang Gratis
Locatie Middenbeemster
Adres Middenpad 2, 1461 BW
Plaats Zuidoostbeemster

Brandweerkazerne Middenbeemster en Brandweerkazerne Zuidoostbeemster bundelen hun krachten om de bezoekers van de jaarlijkse Open Dag Beemster te vermaken.

Wat is er te doen?

Voor de kinderen worden er blusspelletjes en een springkussen georganiseerd. Daarnaast zullen er verschillende brandweervoertuigen te bezichtigen zijn, zoals het hulpverleningsvoertuig van Brandweer Edam, de nieuwe ladderwagen van Brandweer Purmerend en de tankautospuit van Brandweer Zuidoostbeemster. Ook is de unieke Brandweer VR Experience aanwezig! Wil je alvast meer weten over de Brandweer VR Experience? Klik dan hier.

Onze locatie

Dit jaar vindt de Open Dag Beemster plaats bij het MFC gebouw De Boomgaard in Zuidoostbeemster. Op deze plek zijn ook het buurthuis en de basisscholen gevestigd. Op het Noordplein daarachter vind je Brandweer Beemster.

Meer weten?

Wil je weten wat er nog meer te doen is tijdens de Open Dag Beemster? Klik dan hier. Of wil je meer te weten komen over de brandweerkazernes in Middenbeemster en Zuidoostbeemster? Volg Brandweer Beemster via Facebook.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box