Op de koffie

Waspik

In het kort

Datum 11 maart 2023
Tijd 09:00 - 12:30
Toegang Aanmelden niet nodig
Locatie Waspik
Adres Dorpsplein, 5165 CJ
Plaats Waspik

Brandweer Waspik zoekt versterking en organiseert daarom op 11 maart een ‘op de koffie’. Je bent welkom van 09.00 tot 12.30 uur op het Dorpsplein in Waspik voor informatie over (werken bij) de brandweer. Ook voor kinderen is er genoeg te doen: er zijn waterspelletjes en kleurplaten.

Parttime hero

Aanmelden voor ‘op de koffie’ is niet nodig. Kom gezellig langs en ga in gesprek met het brandweerteam uit Waspik. Misschien is ‘parttime hero’ worden wat voor jou? Met deze term wordt bedoeld dat je naast je reguliere baan op oproepbasis werkt voor de brandweer. Tijdens de ‘op de koffie’ kun je al je vragen hierover stellen.

Werk van betekenis

Als parttime hero doe je werk van betekenis: je redt mens en dier, blust branden, bestrijdt ongevallen met gevaarlijke stoffen, bevrijdt verkeersslachtoffers uit auto’s en nog zoveel meer. Een parttime hero is 18 jaar of ouder, woont of werkt maximaal 5 minuten van een kazerne, is regelmatig beschikbaar, heeft een goede fysieke en mentale conditie en is een teamspeler. Geïnteresseerd of meer weten? Kom 11 maart naar het Dorpsplein in Waspik of kijk op www.brandweer.nl/parttimehero.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box