Toekomstige vrijwilliger bij brandweer Berghem? Kom naar de informatieavond!

Berghem

In het kort

Datum 19 juni 2024
Tijd 20:00 - 22:00
Toegang Even aanmelden
Locatie Berghem
Adres Kloosterstraat 30, 5351 ER
Plaats Berghem

Brandweer Berghem is op zoek naar nieuwe brandweervrijwilligers! Op woensdag 19 juni organiseert brandweer Berghem een informatieavond voor iedereen die interesse heeft om bij de vrijwillige brandweer in Berghem aan de slag te gaan.

Denk jij er over na om als brandweervrijwilliger te werken? Je in te zetten voor de inwoners van Berghem en mens en dier in nood te redden? Speciaal voor geïnteresseerden uit Berghem organiseert brandweer Berghem deze vrijblijvende informatieavond, waar je actief kennis kunt maken met het brandweervak. Het spreekt wellicht voor zich, maar we vermelden er nog graag bij dat onze post het ook leuk vindt als we ons kunnen uitbreiden met een vrouwelijke brandweervrijwilligster.

Laat even weten dat je komt

Kom je naar de informatieavond of heb je voorafgaand vragen? Mail kazernecommandant Patrick Schepers via: p.schepers@vrbn.nl.

Meer informatie

Benieuwd naar hoe het is om als vrouw brandweervrijwilliger te zijn? Bekijk het verhaal van Linda, een brandweervrijwilliger bij kazerne Sint-Michielsgestel. En lees via deze pagina meer over het zijn van een brandweervrijwilliger binnen onze regio

 

 

 

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box