Informatieavond brandweer Veghel

Brandweerkazerne Veghel

In het kort

Datum 18 september 2024
Tijd 19:00
Toegang Vrijblijvend, maar wel even aanmelden
Locatie Veghel
Adres Stadhuisplein 2, 5461 KS
Plaats Brandweerkazerne Veghel

Brandweer Veghel zoekt nieuwe vrijwilligers!

Op woensdagavond 18 september 2024 organiseert brandweer Veghel een vrijblijvende informatieavond voor geïnteresseerden in het brandweervak. Deze informatieavond start om 19:00 uur. We geven een presentatie, leiden je rond door de kazerne, laten je kennismaken met wat we doen en onze apparatuur en we gaan uiteraard met je in gesprek. Bekijk alvast de pagina over brandweervrijwilliger zijn om een eerste indruk te krijgen.

Waarom zoeken wij nieuwe vrijwilligers?

Brandweer Veghel bestaat op dit moment uit 26 leden, maar we mogen uitbreiden! En daarom zijn we wellicht op zoek naar jou! Zowel mannen als vrouwen staan paraat en werken samen aan de veiligheid van de inwoners van Veghel. We werken in ploegendienst en de post bestaat uit drie ploegen.

Neem je partner mee naar de informatieavond

Een brandweervrijwilliger kan brandweervrijwilliger zijn mede dankzij het thuisfront. Daarom vinden we het belangrijk dat je partner achter je staat als je de keuze maakt om je aan te sluiten bij de brandweer. Kom je naar de informatieavond? Neem je partner dan mee.

Aanmelden

Ben jij geïnteresseerd en wil je meer weten? Laat postcommandant Twan van der Velden dan even weten dat je komt via: t.vandervelden@vrbn.nl Zo hebben wij een idee met hoeveel mensen we ongeveer rekening kunnen houden. Komt je partner ook mee? Vermeld dat er dan even bij. Heb je vooraf al vragen of kan je niet op 18 september, maar kom je graag op een ander moment langs? Stuur onze kazernecommandant Twan dan even een e-mail.

We hopen jou te zien op 18 september!

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box