Vacature Senior Allrounder brandweerzorg

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord zoekt een spin in ’t web op het gebied van incidentbestrijding die makkelijk schakelt tussen de meldkamer en de postcommandanten en de vertaling kan maken naar complexe planvorming en vice versa.

Wat ga je doen?

 • Je maakt/actualiseert complexe planvorming (kazernevolgtabellen, rampbestrijdingsplannen, koppeling met C2000, etc.) binnen het werkgebied van team Noordkop. Om de kwaliteit hiervan zo hoog mogelijk te krijgen, heb je veelvuldig overleg met de operationele praktijk (postcommandanten, meldkamer, etc.). Is een product gereed? Dan presenteer je dat aan de posten en neem je iedereen erin mee.
 • Je bent het aanspreekpunt voor de operationele paraatheid van ons team.
 • Je levert een bijdrage aan vakbekwaam blijven. Bijvoorbeeld door het voorbereiden van oefeningen, instructies en trainingen.
 • Naast jouw koude taken werk je als Bevelvoerder of Officier van Dienst.

Wie ben jij?

 • Je hebt HBO werk en denkniveau.
 • Je kunt de vertaling maken van de operationele praktijk naar complexe planvorming en vice versa.
 • Je kunt abstract in scenario’s denken.
 • Je bent inzetbaar als Bevelvoerder of in het piket Officier van Dienst.
 • Je kunt een probleem analyseren door de juiste vragen te stellen en zo te komen tot een duidelijk beeld.
 • Je kunt op effectieve wijze doelen en prioriteiten bepalen en de daarvoor benodigde tijd, acties, middelen en mensen inplannen. Daarnaast kan je acties en beslissingen nemen voor het realiseren van de beoogde doelen in het werk.
 • Je kunt jouw eigen visie, ideeën of mening helder, duidelijk en indien nodig boeiend of enthousiast overbrengen op anderen.
 • Als er acties moeten worden verricht, wacht je niet af tot een ander begint, maar beweeg je uit eigen initiatief.
 • Je hebt affiniteit met digitale informatievoorziening en – communicatie, zoals die binnen de brandweer wordt toegepast.
 • Een diploma instructeur zien wij als een pré omdat je daarmee goed in staat bent uitleg te geven over de planvorming.

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie functie binnen een prettige en uitdagende werkomgeving. Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring is het salaris maximaal € 3.968,- bruto per maand (functieschaal 9, CAR-UWO) bij een fulltime dienstverband.

Daarnaast ontvang je 17,05% van je bruto salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Hierin zijn opgenomen: eindejaarsuitkering, vakantiegeld, levensloopbijdrage en de financiële waarde van 14,4 uur bovenwettelijk verlof. Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie en het online trainingsplatform Good Habitz.

Meer weten?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Jan Idema, Teamcommandant Brandweerzorg Noord (plv), tel: 06-53813482.

Solliciteren

Je kunt jouw sollicitatiebrief en cv uiterlijk op 26 januari 2020 mailen naar wens@vrnhn.nl onder vermelding van je naam en ‘Senior allrounder brandweerzorg’.

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Kijk op www.vrnhn.nl voor meer informatie over de organisatie of neem een kijkje op onze social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook of Instagram.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat de voorkeur. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Den Helder
Bastiondreef 4
1784 MR Den Helder

Delen