Senior allrounder brandweerzorg (duiken)

Wat ga je doen?

 • Je stemt het programma vakbekwaamheid af op de gelden wet- en regelgeving,
 • Je bent een meewerkend coördinator materieel ten behoeve van de waterongevallenbestrijding.
 • Je werkt mee aan het tot stand komen van informatie voor de operationele diensten.
 • Je geeft het management gevraagd en ongevraagd advies met betrekking tot  waterongevallenbestrijding.

Wie ben jij?

 • Iemand met aantoonbaar een hbo werk- en denkniveau die beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring binnen de genoemde vakgebieden en een hart voor vakbekwaamheid en bereid ook in de avond en weekend actief te zijn.
 • Je hebt gevoel voor techniek en technisch inzet en wordt enthousiast van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van je vakgebied.
 • Je bent inzetbaar als duiker, duikploegleider en duikinstructeur.
 • Je bent inzetbaar als bevelvoerder en/of officier van dienst en in bezit van rijbewijs B, rijbewijs C1 is een pré.

Je beschikt over de volgende competenties:

 • Initiatiefrijk
 • Analytisch
 • Resultaatgericht
 • Planner en organisator

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische en leerzame werkomgeving. Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring is het salaris maximaal € 3.805,00 bruto per maand (functieschaal 9, salarispeil 1 januari 2018 CAR-UWO) bij een fulltime dienstverband.

Je krijgt tevens de beschikking over een persoonlijk budget van 17,05% van je bruto salaris waarin zijn opgenomen: eindejaarsuitkering, vakantiegeld, levensloopbijdrage en de financiële waarde van 14,4 uur bovenwettelijk verlof. Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie.

Meer weten?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met René Karman, ploegchef beroeps team Regio Alkmaar, telefoon: 06 52 56 23 31.

Solliciteren

Heb je belangstelling voor de functie en pas je binnen het geschetste profiel? Laat het ons weten via wens@vrnhn.nl. Je kunt solliciteren tot en met zondag 6 oktober 2019.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 4 november 2019. Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Plek in de organisatie

Je verricht vanuit team Regio Alkmaar de werkzaamheden voor de waterongevallenbestrijding uit in heel Noord-Holland Noord maar vanwege de duiktaak met name in Heerhugowaard en Hoorn. Deze werkzaamheden stem je af met de coördinator waterongevallenbestrijding Noord-Holland Noord. Je werkplek is afhankelijk van je repressieve taak op de dag.

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheid) schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Burgers en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

We zijn een hulpverleningsorganisatie waarbinnen verschillende bedrijfsonderdelen met elkaar samenwerken. Dit zijn de ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, veiligheidshuis, risico- en crisisbeheersing en bedrijfsvoering. Wil je meer weten over onze organisatie, ga naar de website www.vrnhn.nl.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Delen