Functioneel beheerder vakbekwaamheidssystemen (VMS/ELO)

Wat ga je doen?

Als functioneel beheerder (formele functie senior allrounder brandweerzorg) ben je de spin in het web. Je bewaakt de werking van de beide applicaties en onderhoud het contact met de key-users binnen de brandweerteams en de andere organisatieonderdelen. Je vervult een helpdeskfunctie voor functionele vragen en ontwikkelt met behulp van de systemen rapportages voor het management. Ook begeleid je releases en acceptatietesten en stel je samen met een ICT-applicatiebeheerder een testplan op. Daarnaast adviseer en ondersteun je andere afdelingen en disciplines met betrekking tot koppelingen en beheervraagstukken en ben je het eerste aanspreekpunt voor de VMS- en ELO-leverancier.

Binnen de ELO richt je de klassen in en ben je verantwoordelijk voor de uitsluiting van het systeem voor cursusdeelnemers en onderwijzend personeel. Op termijn komt hier ‘vakbekwaam blijven’ bij.

Wie ben jij?

 • Aantoonbaar hbo werk- en denkniveau.

 • Aantoonbare werkervaring binnen de brandweerorganisatie en bij voorkeur repressief actief.

 • Aantoonbare kennis van en ervaring met het brandweeronderwijs, de elektronische leeromgeving en vakbekwaamheidsmanagementsystemen.

 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

 • Enthousiasme voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van leren en ICT

Je beschikt over de volgende competenties:

 • Sterk in samenwerken;
 • Hulpvaardig;
 • Daadkrachtig;
 • Sterk in plannen en organiseren;
 • Goede presentatievaardigheden;
 • Resultaatgericht;
 • Probleemoplossend.

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie functie binnen een prettige en uitdagende werkomgeving. Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring is het salaris maximaal € 3929,- bruto per maand (functieschaal 9, CAR-UWO) bij een fulltime dienstverband.

Daarnaast ontvang je 17,05% van je bruto salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Hierin zijn opgenomen: eindejaarsuitkering, vakantiegeld, levensloopbijdrage en de financiële waarde van 14,4 uur bovenwettelijk verlof. Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie en het online trainingsplatform Good Habitz. In eerste instantie is het een aanstelling voor een jaar. Als we daarna met elkaar verder willen, bieden we een aanstelling voor onbepaalde tijd aan.

Meer weten?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Petra Abma, Teammanager Stafbureau Brandweer, telefoon: 06 11 59 12 79.

Solliciteren

Heb je belangstelling voor de functie en pas je binnen het geschetste profiel? Laat het ons weten op wens@vrnhn.nl. Je kunt solliciteren tot en met 20 oktober 2019. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 23 oktober 2019.

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Inwoners en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

We zijn een hulpverleningsorganisatie waarbinnen verschillende bedrijfsonderdelen met elkaar samenwerken. Dit zijn de ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, veiligheidshuis, risico- en crisisbeheersing en bedrijfsvoering.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Wil je meer weten over onze organisatie, ga naar de website www.vrnhn.nl.

Dit betreft een externe vacature.

Delen