Vacature Uitvoerend medewerker GHOR (medewerker beleidsuitvoering III)

Externe werving, vacaturenummer: 2018-30
Uitvoerend medewerker GHOR (medewerker beleidsuitvoering III)             

Samen werken aan veiligheid

De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) heeft één missie: Samen werken aan veiligheid. Onze belangrijkste doelen zijn het voorkomen, beperken en bestrijden van incidenten, rampen en crises, en herstel na een ontwrichte situatie. Dit doen wij samen met partners als politie, gemeenten en ambulancedienst.

De VNOG bestaat uit de Brandweer, de GHOR (geneeskundige hulpverlening in de regio)  en de multidisciplinaire afdeling Crisisbeheersing.
De brandweer Noord- en Oost-Gelderland is één van de 25 regionale brandweren in Nederland. In onze regio zijn 56 brandweerposten actief in 22 gemeenten.
De GHOR geeft op basis van afspraken met de ambulancedienst, zorginstellingen, zorgaanbieders en de GGD invulling aan de geneeskundige hulpverlening bij rampen en ongevallen. In de afdeling Crisisbeheersing komen de lijnen samen die de VNOG met andere partners in de hulpverlening kent. Daarbij gaat het onder andere om Defensie, Rijkswaterstaat, Waterschappen etc.
Samen werken we met 1500 brandweervrijwilligers en 300 beroepskrachten aan basis- en opgeschaalde brandweerzorg, de voorbereiding op rampen en calamiteiten, en de bestrijding daarvan.

De GHOR is de Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie van de VNOG. De taakopdracht die de Wet veiligheidsregio’s aan de GHOR geeft, vormt de grondslag voor het karakter van de organisatie. De GHOR is bij uitstek een netwerkorganisatie, die op basis van afspraken met zorginstellingen, zorgaanbieders en de GGD invulling geeft aan de geneeskundige hulpverlening bij rampen en ongevallen. Dit wordt geborgd door de flexibele inrichting van de organisatie: een klein team met goede relaties en sterk accountbeheer. Hierdoor wordt zowel structurele als tijdelijke samenwerking geborgd.
Dat doen wij vanuit meerdere rollen als regisseur, adviseur, stimulator, initiator en facilitator. Bij al deze rollen volgen we de ontwikkelingen die relevant kunnen zijn voor de taken die aan de GHOR zijn opgedragen.

Voor de GHOR zijn wij per direct op zoek naar een
 
Uitvoerend medewerker GHOR
(HR21: medewerker beleidsuitvoering III)
(28-36 uur per week, standplaats Doetinchem)

Het werk
Als uitvoerend medewerker GHOR verricht je uitvoerende werkzaamheden ten behoeve van advisering en informatievoorziening. Tot je takenpakket behoort advisering op het gebied van omgevingsveiligheid, evenementen en zorgcontinuïteit. Daarnaast zorg je voor de GHOR-preparatie bij evenementen en de inrichting en continuïteit van de operationele basisinformatie van de GHOR. Ook zorg je voor borging van de continuïteit en inzetbaarheid van het actiecentrum GHOR. Naast het uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden werk je zowel samen met de beleidsmedewerkers en operationele functionarissen van de GHOR, als met de kolom-, keten-, en zorgpartners. Een deel van je werkzaamheden vindt plaats in de Achterhoek, ook word je ingezet  in de rest van de regio, daarnaast word je regelmatig voor overleg en afstemming  in Apeldoorn verwacht. De medewerker GHOR vervult, indien van toepassing, ook operationele taken binnen de crisisorganisatie van de Veiligheidsregio.


De functie-eisen
Gezien teambezetting en werkverdeling zoeken wij een collega die op dinsdag, woensdag en vrijdag beschikbaar is. Wij zijn op zoek naar een collega die bereid is zich verder te verdiepen in alle aspecten van rampenbestrijding en crisisbeheersing. Onze nieuwe collega moet een breed en afwisselend takenpakket ambiëren, beschikken over een flexibele instelling en kunnen omgaan met een dynamische maar soms ook hectische werkomgeving.

Daarnaast beschik je over:
• een afgeronde opleiding op MBO-4 niveau;
• relevante werkervaring;
• kennis van de processen binnen acute en publieke zorg;
• kennis van de organisaties van multidisciplinaire ketenpartners in de rampenbestrijding en crisisbeheersing;
• organisatorische vaardigheden;
• een geldig rijbewijs B;
• kennis van medische terminologie strekt tot aanbeveling.

Sleutelwoorden passend bij de functie zijn: samenwerkingsgericht, initiatiefrijk, stressbestendig, klantgericht, plannen, organiseren en borgen.

Ons aanbod
Wij bieden een prettige werksfeer en een uitdagende functie in een team, een afdeling en een organisatie  in ontwikkeling.  Aanstelling vindt plaats in algemene dienst bij de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt de aanstelling omgezet naar een vast dienstverband. Een voorwaarde voor aanstelling is het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris van maximaal € 3.376,00 (schaal 8) bij een fulltime dienstverband  (36-urige werkweek) en een pakket aan goede secundaire flexibele arbeidsvoorwaarden.

Nadere informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Frank Bruinink
06-54938432 en Leonie Segers 06-31972628, beiden beleidsmedewerker GHOR. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Diana van Bemmel, Senior HRM adviseur, via 06-27189107.

Solliciteren
Jouw motivatie met Curriculum Vitae kun je t/m 22 april 2018 per email sturen naar sollicitaties@vnog.nl ter attentie van de heer S. Bambang Oetomo, afdelingshoofd GHOR. Vermeld in het onderwerp het vacaturenummer en de functie waarop je solliciteert.

De selectiegesprekken vinden plaats op dinsdag 08 mei 2018 en woensdag 09 mei 2018.


- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld -

                                

Doetinchem
Stokhorstweg 1
7006 GA Doetinchem
088-310 4810

Delen