Vacature projectleider vervanging en inkoop (HR21: projectleider IV)

Externe werving, vacaturenummer: 2018-27
Projectleider Vervanging en Inkoop  (Projectleider IV)

Samen werken aan veiligheid

De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG)  heeft één missie: Samen werken aan veiligheid. Onze belangrijkste doelen zijn het voorkomen, beperken en bestrijden van incidenten, rampen en crises, en herstel na een ontwrichte situatie. Dit doen wij samen met partners als politie, gemeenten en ambulancedienst.

De VNOG bestaat uit de Brandweer, de GHOR (geneeskundige hulpverlening in de regio)  en de multidisciplinaire afdeling Crisisbeheersing.
De brandweer Noord- en Oost-Gelderland is één van de 25 regionale brandweren in Nederland. In onze regio zijn 56 brandweerposten actief in 22 gemeenten.
De GHOR geeft op basis van afspraken met ambulancedienst, zorginstellingen, zorgaanbieders en de GGD invulling aan de geneeskundige hulpverlening bij rampen en ongevallen.
In de afdeling Crisisbeheersing komen de lijnen samen die de VNOG met andere partners in de hulpverlening kent. Daarbij gaat het onder andere om Defensie, Rijkswaterstaat, Waterschappen etc.

Samen werken we met 1500 brandweervrijwilligers en 300 beroepskrachten aan basis- en opgeschaalde brandweerzorg, de voorbereiding op rampen en calamiteiten en de bestrijding daarvan.

Voor het team Service en Ontwikkeling van de afdeling Brandweerondersteuning zijn wij op zoek naar een

 Projectleider Vervanging en Inkoop (Projectleider IV)
                  (36 uur per week, standplaats in overleg)

Het werk
Je treedt op als projectleider voor projecten op diverse gebieden. Dat kan gaan om materiële, maar ook immateriële projecten variërend van de inkoop van trainingen, ICT tot voertuigen. Je inventariseert de behoeften en ervaringen van de verschillende teams en bent in staat om deze met een projectteam te vertalen naar marktpartijen en (inkoop)trajecten. Je neemt deel aan interne en interregionale overlegvormen ten behoeve van gezamenlijke inkoop en organiseert de samenstelling van projectteams.

De functie-eisen
Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en enige ervaring als projectleider, bij voorkeur in een commerciële organisatie. Je beschikt over kennis van (Europese) aanbestedingstrajecten. We vinden het belangrijk dat je goed kunt plannen en organiseren, resultaatgericht bent  en ook heel goed kunt luisteren naar de wensen en adviezen vanuit de werkvloer. Je beschikt over commercieel inzicht en je bent proactief. Daarnaast toon je leiderschap waar dat nodig is en ben je in staat om mensen met elkaar te verbinden. Kennis van de brandweer of veiligheid gerelateerde processen is een pre. Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Ons aanbod
Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar. Afhankelijk van de kandidaat wordt bekeken of aanstelling plaatsvindt in algemene dienst bij de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland of dat een payroll- of detacheringsconstructie van toepassing wordt. Een voorwaarde voor aanstelling is het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt voor de functie van Projectleider IV een salaris geboden in aanloopschaal 9 of functieschaal 10, maximaal
€ 4.225,- bij een fulltime dienstverband (gebaseerd op de salaristabel geldend per januari 2018). Daarnaast bieden wij een pakket goede secundaire (flexibele) arbeidsvoorwaarden.

Nadere informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Margreet Zoer, Teamleider Service & Ontwikkeling. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-10914466.

Sollicitatie 
Jouw motivatie met Curriculum Vitae kun je tot en met donderdag 12 april 2018 per email sturen naar sollicitaties@vnog.nl ter attentie van Margreet Zoer. Vermeld in het onderwerp het vacaturenummer en de functie waarop je solliciteert. 

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 24 april 2018.  

                                                    - Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld -

Apeldoorn-Zuid
Saba 6
7332 BH Apeldoorn
088-310 4610

Delen