Vacature Functioneel applicatiebeheer E-HRM/Senior Salarisadministrateur

Interne/externe vacature, vacaturenummer: 2019-16

Samen werken aan veiligheid

De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) heeft één missie: Samen werken aan veiligheid. Onze belangrijkste doelen zijn het voorkomen, beperken en bestrijden van incidenten, rampen en crises, en herstel na een ontwrichte situatie. Dit doen wij samen met partners als politie, gemeenten en ambulancedienst.

De VNOG bestaat uit de Brandweer, de GHOR (geneeskundige hulpverlening in de regio) en de multidisciplinaire afdeling Crisisbeheersing.

De brandweer Noord- en Oost-Gelderland is één van het 25 regionale brandweren in Nederland. In onze regio zijn 56 brandweerposten actief in 22 gemeenten.
De GHOR geeft op basis van afspraken met de ambulancedienst, zorginstellingen, zorgaanbieders en de GGD invulling aan de geneeskundige hulpverlening bij rampen en ongevallen. In de afdeling Crisisbeheersing komen de lijnen samen die de VNOG met andere partners in de hulpverlening kent. Daarbij gaat het onder andere om Defensie, Rijkswaterstaat, Waterschappen etc. Samen werken we met 1500 brandweervrijwilligers en 300 beroepskrachten aan basis- en opgeschaalde brandweerzorg, de voorbereiding op rampen en calamiteiten, en de bestrijding daarvan.

Voor het team HRM van de afdeling Bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar een:

Functioneel applicatiebeheer E-HRM/Senior Salarisadministrateur
(HR21: medewerker bedrijfsvoering I)
(32 uur per week, standplaats Europaweg, Apeldoorn)

Het werk
Sinds 1 januari 2019 werken we met Youforce. Op dit moment zijn de kritische processen ingericht en werken we aan de inrichting en implementatie van de overige modules van het systeem. In Youforce worden alle mutaties en aanvragen voor een scala aan personele aangelegenheden door medewerkers en leidinggevenden ingediend en verwerkt.

Als Functioneel applicatiebeheerder E-HRM geef je uitvoering aan het functioneel beheer van het HRM-portaal Youforce. Als functioneel applicatiebeheerder speel je een grote rol bij de verdere inrichting. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer, het onderhoud en optimalisatie van alle modules. Dit betekent dat je onder andere autorisaties verleend, formulieren en workflows bouwt en onderhoudt en managementrapportages opstelt.

Als Salarisadministrateur ben je er samen met twee collega’s van de salarisadministratie verantwoordelijk voor dat de salarissen van onze medewerkers correct en tijdig worden betaald. Je hebt enkele inhoudelijke portefeuilles zoals bijvoorbeeld de FLO. Je hebt een actieve rol bij het opstellen en analyseren van de management rapportages. Je zorgt voor interne afstemming met Financien en Control en externe afstemming. Je bent op de hoogte van landelijke ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

De functie-eisen
Je beschikt over een relevante afgeronde HBO-opleiding, aangevuld met een praktijkdiploma Loon- en Salarisadministratie (PDL), VPS is een pré. Je hebt enkele jaren ervaring met salarisverwerking. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met Youforce en Beaufort op het niveau van applicatiebeheer. Je hebt ervaring in het werken met Excel voor o.a. het bouwen van rapportages. Je beschikt over een analytisch denkvermogen. Je hebt kennis van de HRM werkprocessen. Als collega weet je de balans te vinden tussen samenwerken en zelfstandig werken. Je bent nauwkeurig, communicatief vaardig, doortastend en servicegericht. Ook is het van belang dat je prioriteiten kunt stellen. Een voorwaarde voor aanstelling is het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ons aanbod
Wij bieden een prettige werksfeer en een uitdagende functie in een team, een afdeling en een organisatie in ontwikkeling. Aanstelling vindt plaats in algemene dienst bij de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor in eerste instantie de duur van één jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt de aanstelling omgezet naar een vast dienstverband. Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt voor de functie van Functioneel applicatiebeheer EHRM/Salarisadministrateur (medewerker Bedrijfsvoering I) een salaris geboden van minimaal € 2.335,- (aanloopschaal 8) en maximaal € 3.805, - bruto per maand (functieschaal 9) bij een fulltime dienstverband.

Nadere informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ineke Hopmans (Teamleider HRM). Zij is bereikbaar op telefoonnummer 088-3105681.

Sollicitatie
Jouw motivatie met Curriculum Vitae kun je tot en met 3 mei 2019 per email sturen naar sollicitaties@vnog.nl ter attentie van Ineke Hopmans. Vermeld in het onderwerp het vacaturenummer en de functie waarop je solliciteert. Deze vacature wordt zowel in- als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de interne kandidaat.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdag 8 en donderdag 9 mei 2019.

- Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Delen