Vacature Coördinator financieel beheer & administratie

Help jij ons uit de financiële brand?

De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) heeft één missie: Samen werken aan veiligheid. Onze belangrijkste doelen zijn het voorkomen, beperken en bestrijden van incidenten, rampen en crises, en herstel na een ontwrichte situatie. Dit doen wij samen met partners als politie, gemeenten en ambulancedienst.

De VNOG bestaat uit de Brandweer, de GHOR (geneeskundige hulpverlening in de regio) en de multidisciplinaire afdeling Crisisbeheersing. De VNOG is één van de 25 veiligheidsregio’s in Nederland. Wij zijn op 56 brandweerposten actief in 22 gemeenten. Samen werken we met 1.500 brandweervrijwilligers en 350 beroepskrachten aan brandweerzorg, de voorbereiding op rampen en calamiteiten, en de bestrijding daarvan. De omzet is een kleine 60 miljoen.

De VNOG kampt met financiële tekorten. Dat gaan we oplossen. Het financiële team, dat er goed op staat binnen de organisatie, speelt daarin een hoofdrol, maar we kunnen het niet alleen. Onder leiding van onze nieuwe directeur doen velen mee, binnen en buiten de VNOG. Jij ook?

Voor de afdeling bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

Coördinator financieel beheer & administratie (HR21: Medewerker bedrijfsvoering I)
(30-36 uur per week, standplaats Apeldoorn)

Het werk
Ben je een echte financieel professional en durf jij een stevige uitdaging aan?

Jij bent verantwoordelijk voor de financiële administratie. Jij zorgt dat de financiële cijfers kloppen en volledig en op tijd beschikbaar zijn. Je stemt de werkzaamheden van de administratieve medewerkers, waaronder de applicatiebeheerder van ons systeem Key2Finance, op elkaar af. Je vindt het leuk een verbinder te zijn van een toegankelijke, fijn samenwerkende groep.

Samen met deze zes collega’s zorg je voor de debiteuren- en crediteurenadministratie, voor het betalingsverkeer en voor de aansluiting met sub-administraties. Je draagt zorg voor het onderhoud aan het grootboek en voor systematische controles op de financiële vastleggingen. Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van de jaarrekening en het balansdossier.

Je bent een spil bij de vervanging van ons financiële systeem, een project dat eind dit jaar wordt opgeleverd en dan overgaat naar de beheerfase.

De mensen
Je trekt samen op met de financiële adviseurs. Maar ook met de collega’s van HRM (personeels- en salarisadministratie), inkoop, ICT en control treed jij gemakkelijk in contact. Bovendien praat je graag met de budgethouders: onze brandweercollega’s voor wie wij ons werk doen.

De functie-eisen
Pit, initiatief en humor. Als opleiding denken we aan een HEAO-er BE, SPD of een vergelijkbare opleiding. Je hebt affiniteit met en interesse in werken met openbare c.q. gemeentefinanciën (kennis van het BBV is een pré). Een moderne financiële administratie heeft voor jou geen geheimen.

Jij weet van aanpakken en bent boven alles een uitgesproken teamplayer!

Wat we bieden
Wij bieden een leuke en uitdagende financiële functie in een organisatie in beweging, waar doorgroeimogelijkheden aanwezig zijn voor harde werkers die presteren. De sfeer binnen de VNOG en het team middelen is prima.

Aanstelling vindt plaats in algemene dienst bij de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor in eerste instantie de duur van één jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt de aanstelling omgezet naar een vast dienstverband. Een voorwaarde voor aanstelling is het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt voor de functie van coördinator financieel beheer & administratie een salaris geboden van maximaal € 3.805,-- bruto per maand (schaal 9) bij een fulltime dienstverband. Daarnaast bieden wij een pakket goede secundaire (flexibele) arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Ben (of ken) jij deze collega en zie je voor jezelf een rol weggelegd bij de Veiligheidsregio? Solliciteer dan vandaag nog of voel je vrij de vacature te delen.

Informatie en solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Matthijs Rademaker (teamleider Middelen). Ik waardeer het als je belt op nummer 06 2571 8916. Jouw motivatie met Curriculum Vitae kun je tot en met 11 juni per email sturen naar sollicitaties@vnog.nl ter attentie van Matthijs Rademaker. Vermeld in het onderwerp het vacaturenummer en de functie waarop je solliciteert.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 19 juni.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Delen