Vacature Consulent ICT en Telefonie

Samen werken aan veiligheid
De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) heeft één missie: Samen werken aan veiligheid. Onze belangrijkste doelen zijn het voorkomen, beperken en bestrijden van incidenten, rampen en crises, en herstel na een ontwrichte situatie. Dit doen wij samen met partners als politie, gemeenten en ambulancedienst.

De VNOG bestaat uit de Brandweer, de GHOR (geneeskundige hulpverlening in de regio) en de multidisciplinaire afdeling Crisisbeheersing. De brandweer Noord- en Oost-Gelderland is één van de 25 regionale brandweren in Nederland. In onze regio zijn 56 brandweerposten actief in 22 gemeenten.
De GHOR geeft op basis van afspraken met ambulancedienst, zorginstellingen, zorgaanbieders en de GGD invulling aan de geneeskundige hulpverlening bij rampen en ongevallen. In de afdeling Crisisbeheersing komen de lijnen samen die de VNOG met andere partners in de hulpverlening kent. Daarbij gaat het onder andere om Defensie, Rijkswaterstaat, Waterschappen etc. Samen werken we met 1500 brandweervrijwilligers en 300 beroepskrachten aan basis- en opgeschaalde brandweerzorg, de voorbereiding op rampen en calamiteiten, en de bestrijding daarvan.

Voor het team Informatie van de afdeling Bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar een

Consulent ICT en Telefonie
(HR21: medewerker systemen III)
(36 uur per week, standplaats Europaweg, Apeldoorn)

Het werk
Je fungeert als aanspreekpunt op het terrein van telefonie (Skype voor Bedrijven), mobile devices en ICT beheer in het algemeen. Je verzorgt het hardware- en softwarematige onderhoud van vooral de mobile devices (mobiele telefoons en tablets) en voert waar nodig reparaties uit. Je draagt bij aan het informatiserings- en automatiseringsbeleid van de Veiligheidsregio. Ook adviseer je bij de keuzes op het gebied van informatie ­verwerkende systemen (hardware, systeem- en gebruikerssoftware). Tevens draag je zorg voor het systeembeheer en de 24-uurs beschikbaarheid van de informatiesystemen. Ook kun je ingezet worden als projectmedewerker in de diverse projecten op het gebied van informatievoorziening. Je bent bereid om bij te springen voor ICT werkzaamheden in urgente situaties.

De functie-eisen
Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau en hebt een ICT opleiding gevolgd en/of relevante werkervaring op dat gebied. Je hebt aantoonbare ervaring met gebruikersondersteuning. Je hebt affiniteit met de techniek en bent bekend met zaken als Android, IOS, Microsoft System Center, web services en Windows 10. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden is het belangrijk dat je goed kunt communiceren, plannen en organiseren, samenwerken, initiatief neemt en klantgericht handelt.

Ons aanbod
Wij bieden een prettige werksfeer en een uitdagende functie in een team, een afdeling en een organisatie in ontwikkeling. Aanstelling vindt plaats in algemene dienst bij de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor in eerste instantie de duur van één jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt de aanstelling omgezet naar een vast dienstverband. Een voorwaarde voor aanstelling is het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt voor de functie van Consulent ICT en Telefonie (HR21: medewerker systemen III) een salaris geboden van maximaal € 3.376,- bruto per maand (schaal 8) bij een fulltime dienstverband. Daarnaast bieden wij een pakket goede secundaire (flexibele) arbeidsvoorwaarden.

Nadere informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mike Mulder, teamleider Informatie. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 088-3106822.
Of Gerard Splithof, senior systeembeheerder, bereikbaar op telefoonnummer 088-3107508.

Sollicitatie
Jouw motivatie met Curriculum Vitae kun je tot en met 17 mei 2019 per email sturen naar sollicitaties@vnog.nl ter attentie van Mike Mulder. Vermeld in het onderwerp het vacaturenummer en de functie waarop je solliciteert.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 29 mei 2019.

- Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld -

Delen