Monteur Groot (Allround)

Vacaturenummer 2018-65

Samen werken aan veiligheid

De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) heeft één missie: Samen werken aan veiligheid. Onze belangrijkste doelen zijn het voorkomen, beperken en bestrijden van incidenten, rampen en crises, en herstel na een ontwrichte situatie. Dit doen wij samen met partners als politie, gemeenten en ambulancediensten.

De VNOG bestaat uit de Brandweer, de GHOR (geneeskundige hulpverlening in de regio) en de multidisciplinaire afdeling Crisisbeheersing. De brandweer Noord- en Oost-Gelderland is één van de 25 regionale brandweren in Nederland. In onze regio zijn 56 brandweerposten actief in 22 gemeenten. De GHOR geeft op basis van afspraken met de ambulancedienst, zorginstellingen, zorgaanbieders en de GGD invulling aan de geneeskundige hulpverlening bij rampen en ongevallen. In de afdeling Crisisbeheersing komen de lijnen samen die de VNOG met andere partners in de hulpverlening kent. Daarbij gaat het onder andere om Defensie, Rijkswaterstaat, Waterschappen etc. Samen werken we met 1500 brandweervrijwilligers en 300 beroepskrachten aan basis- en opgeschaalde brandweerzorg, de voorbereiding op rampen en calamiteiten, en de bestrijding daarvan.

Voor het team Materieel & Logistiek West van de afdeling Brandweerondersteuning zijn wij op zoek naar een:

Monteur Groot (Allround)
(Medewerker technische uitvoering I)
Deze functie heeft een harde koppeling met de functie van Manschap B (Medewerker Incidentbestrijding II)
(36 uur per week, standplaats Apeldoorn post Zuid) 

Het werk
Het team Materieel & Logistiek zorgt voor het onderhoud en beheer van het materiaal en materieel van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. Als Monteur Groot (Allround) maak je deel uit van team Materieel & Logistiek West. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud aan voertuigen en overig materiaal van de brandweer. Naast de zogenoemde “koude taken” verricht je in de functie van Manschap B ook repressieve werkzaamheden in het kader van incidentbestrijding.

De functie-eisen
Voor deze functie verwachten wij dat je beschikt over aantoonbaar MBO-3 werk- en denkniveau op technisch gebied. Ben je in het bezit van een diploma 1e bedrijfsautotechnicus op MBO-4 niveau dan is dat een pré. Aantoonbare kennis en ervaring in de omgang met mechanische, elektrische en hydraulische systemen van motorvoertuigen is een vereiste. Voor het uitoefenen van deze functie is het noodzakelijk dat je beschikt over een geldig rijbewijs B, BE en C. Onze nieuwe collega is een echte teamspeler en heeft een flexibele, proactieve houding ten opzichte van de klanten. Daarnaast ben je analytisch ingesteld. Je voelt je verantwoordelijk voor het werk dat je doet en de resultaten die moeten worden behaald. In voorkomende gevallen ben je bereid om in teamverband een storingsdienst te draaien. Tot slot vervang je de meewerkend voorman op het moment dat hij niet aanwezig is.

Voor je warme taken ben je tenminste in het bezit van het diploma Manschap A (of gelijkwaardig). Verder heb je een goede lichamelijke conditie, wat kan worden aangetoond met een vaardigheidstest en een medische keuring.

Ons aanbod
Aanstelling vindt plaats in algemene dienst bij de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt de aanstelling omgezet naar een vast dienstverband. Een voorwaarde voor aanstelling is het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt voor de functie van Medewerker technische uitvoering I een salaris geboden van maximaal € 2.986,- bruto per maand (schaal 7) bij een fulltime dienstverband. Daarnaast bieden wij een pakket met goede secundaire (flexibele) arbeidsvoorwaarden.

Omdat deze functie voor 0,25 fte is gebaseerd op een repressieve functie, is het tweede loopbaanbeleid van toepassing. Gedurende de repressieve loopbaan(maximaal 20 jaar) wordt aandacht besteed aan het uit- of doorstromen naar een niet-repressieve functie. 

Nadere informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gerrit Grootkarzijn, teamleider Materieel & Logistiek West. Hij is bereikbaar op telefoonnummer
088-3107073.

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang op de externe kandidaat.

Sollicitatie
Jouw motivatie met Curriculum Vitae kun je tot 17 december 2018 per email sturen naar sollicitaties@vnog.nl ter attentie van G. Grootkarzijn. Vermeld in het onderwerp het vacaturenummer en de functie waarop je solliciteert.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 20 december 2018.

- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld -

Apeldoorn-Zuid
Saba 6
7332 BH Apeldoorn
088-310 4610

Delen