Inspirerende Teamleider HRM

Interne/Externe werving, vacaturenummer: 2019-21
Teamleider HRM (HR21: Tactisch leidinggevende II)

Team HRM zoekt inspirerende Teamleider!

De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) heeft één missie: Samen werken aan veiligheid. Onze belangrijkste doelen zijn het voorkomen, beperken en bestrijden van incidenten, rampen en crises, en herstel na een ontwrichte situatie. Dit doen wij samen met partners als politie, gemeenten en ambulancedienst.

De VNOG bestaat uit de Brandweer, de GHOR (geneeskundige hulpverlening in de regio), de multidisciplinaire afdeling Crisisbeheersing en de afdeling Bedrijfsvoering.
De VNOG is één van de 25 veiligheidsregio’s in Nederland. Wij zijn actief in 22 gemeenten op 56 brandweerposten. Samen werken we met 1.500 brandweervrijwilligers en 300 beroepskrachten aan basis- en opgeschaalde brandweerzorg, de voorbereiding op rampen en calamiteiten, en de bestrijding daarvan.

Het team HRM is één van de vier teams  van de ondersteunende afdeling Bedrijfsvoering. Naast het team HRM bestaat de afdeling Bedrijfsvoering uit de teams Middelen, Informatie en Bestuur, Strategie en Communicatie. Het team HRM bestaat uit een salaris- en personeelsadministratie, ARBO-medewerkers en HRM-adviseurs (totaal 15 fte).

Voor ons team zijn wij op zoek naar een:

Inspirerende Teamleider HRM
(Tactisch leidinggevende II, 1,0 fte, 36 uur per week)
Standplaats Apeldoorn

Het werk
De VNOG staat voor de opdracht om de financiën en bezetting in evenwicht te brengen met haar maatschappelijke opgave als Veiligheidsregio. Vanuit het team HRM dragen we daaraan bij door betrouwbare personeelsinformatie en adequate werkprocessen. Dit betekent dat we verder bouwen aan de basis op orde en de optimalisering en uitbreiding van ons digitaal personeelssysteem. We hebben aandacht voor een gezonde, veilige en uitdagende werkomgeving, adviseren en ondersteunen de leidinggevenden bij het uitvoering geven aan hun rol en doen dit samen met de andere teams binnen Bedrijfsvoering. Het team HRM is in beweging en ook nieuwe medewerkers zorgen voor een nieuwe dynamiek in het team. Het is de taak van de leidinggevende om ervoor te zorgen dat het team zich ontwikkelt in de richting die past bij de ontwikkeling van de organisatie.

De functie-eisen
Alle leidinggevenden binnen de VNOG moeten de kwaliteiten bezitten om ervoor te zorgen dat de  medewerker optimaal kan presteren en de kwaliteit blijft leveren om de organisatie-doelen te bereiken. Dit betekent dat je je mensen kent, oprecht interesse hebt in dat wat hen drijft en oog hebt voor het talent van de medewerkers. Je kent de inhoud, stuurt op proces en geeft leiding aan de mensen.  Je geeft richting en ruimte zodat je mensen verantwoorde­lijkheid nemen en maximaal presteren. Ook daag je medewerkers uit om de lat steeds hoger te leggen. Je bent in staat adequaat en efficiënt samen te werken met leidinggevenden binnen de organisatie.

Wij verwachten dat je voor deze functie beschikt over een academisch werk –en denkniveau. Verder beschik je over een relevante opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van HRM of bedrijfskunde en heb je aantoonbare leidinggevende ervaring binnen een team HRM.

Je hebt een visie op HR en je bent in staat om deze te vertalen voor een organisatie in transitie. Je bent een stevige persoonlijkheid en je kunt met een overstijgende blik analyseren en handelen maar kunt ook dichtbij het team en de uitvoering staan.

Wat we bieden
Wij bieden een uitdagende functie in een organisatie en team in beweging. Aanstelling vindt plaats in algemene dienst bij de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor in eerste instantie de duur van één jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt de aanstelling omgezet naar een vast dienstverband. Een voorwaarde voor aanstelling is het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). De functie is ingeschaald in niveau 12 (CAR-UWO). Wij bieden een pakket goede secundaire (flexibele) arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Ben jij deze Teamleider en zie je voor jezelf een rol weggelegd bij de Veiligheidsregio? Solliciteer dan vandaag nog naar de functie van Teamleider HRM.

Informatie en solliciteren
Voor vragen over het verdere verloop van de procedure kun je terecht bij Diana van Bemmel, senior adviseur HRM, d.vanbemmel@vnog.nl of telefoonnummer 06-27189107. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Ineke Hopmans, teamleider HRM (a.i.), i.hopmans@vnog.nl of 06-12394438.

Jouw motivatie met Curriculum Vitae kun je tot en met 30 juni 2019 per email sturen naar sollicitaties@vnog.nl ter attentie van Henk-Jan Donderwinkel (afdelingshoofd bedrijfsvoering a.i.). Vermeld in het onderwerp het vacaturenummer en de functie waarop je solliciteert.

Deze vacature wordt zowel in- als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de interne kandidaat.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 8 en 9 juli 2019.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld -

 

Delen