HR Informatieadviseur / Functioneel Beheerder E-HRM

Samen werken aan veiligheid 
De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) heeft één missie: Samen werken aan veiligheid. Onze belangrijkste doelen zijn het voorkomen, beperken en bestrijden van incidenten, rampen en crises en herstel na een ontwrichte situatie. Binnen de VNOG werken 22 gemeenten samen. Dit doen wij samen met partners als politie, gemeenten en ambulancedienst. De VNOG bestaat uit de Brandweer, de GHOR (geneeskundige hulpverlening in de regio), de afdeling Risico- en Crisisbeheersing en wordt ondersteund door de afdeling Bedrijfsvoering. Binnen de afdeling Bedrijfsvoering komen HRM, Informatie, Middelen, Vastgoed, Services en Projecten, communicatie en beleid samen. Voor het team HRM zijn wij op zoek naar een

HR Informatieadviseur / Functioneel Beheerder E-HRM
(24 uur per week, standplaats Apeldoorn) 

De werkzaamheden
Als HR Informatieadviseur / Functioneel Beheerder E-HRM ben je verantwoordelijk voor een optimale inrichting van het HR informatiesysteem (Youforce /Beaufort van Raet).

Dit doe je door het ophalen, onderzoeken, ontwikkelen en implementeren van (nieuwe) oplossingen en toepassingen in het HR informatiesysteem. Hierbij zorg je ervoor dat organisatieambities en -verantwoordelijkheden op het HR-gebied worden ondersteund met (voorstellen voor) stuurinformatie, koppelingen van bestanden en analyse technieken en geautomatiseerde verwerkingsprocessen. Daarvoor worden beschikbare gegevens omgevormd tot (nieuwe) ondersteunende informatie voor (uitvoering van) het HR-beleid en worden rapportages gebouwd ten behoeve van actuele managementinformatie.

Je beheert mede het HR informatiesysteem. Je haalt actief wensen en behoeften van de organisatie op, je adviseert de klant en vertaalt dit naar wijzigingsvoorstellen. Bij de advisering betrek je, naast de klant, je collega functioneel beheerder en andere professionals binnen en buiten het team en relevante IT partners.

Je brengt nieuwe ideeën en oplossingen in en je haalt proactief informatie op om vernieuwing mogelijk te maken. Je zorgt voor ondersteuning aan en continuïteit van de bedrijfsprocessen.

De functie-eisen 
Jij spreekt de taal van HR en Informatisering en je bent een echte bruggenbouwer, verbinder en teamspeler. Je bent resultaatgericht en hebt op (technisch inhoudelijk vlak) een stevige verantwoordelijkheid voor het hele traject: van idee tot succesvolle implementaties van het product en nieuwe functionaliteiten binnen het HR informatiesysteem.

Nadat je een relevante Hbo-opleiding op het gebied van Informatiekunde of HRM hebt afgerond, heb je meerdere jaren werkervaring opgedaan in een vergelijkbare rol.

Werkervaring met Youforce/Beaufort is een must. Wij hebben een goed systeem aangeschaft en we zijn van mening dat we het optimaal moeten inzetten. Jij deelt deze overtuiging en helpt de organisatie er alles uit te halen wat mogelijk is. Het is een pré als je eerder werkervaring hebt opgedaan binnen de overheid waardoor je bekend bent met de CAR-UWO. 

Voldoe je aan de functie-eisen en lijkt het je leuk om over jouw toegevoegde waarde met ons in gesprek te gaan? Dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet!  

Ons aanbod 
Wij bieden een prettige werksfeer en een uitdagende functie in een team, een afdeling en een organisatie in ontwikkeling. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor in eerste instantie de duur van een jaar. Bij goed functioneren wordt deze omgezet in een vaste aanstelling.  

Een voorwaarde voor aanstelling is het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). 

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt voor de functie een salaris geboden van minimaal € 2.756,- (aanloopschaal 9) en maximaal € 4.494,- bruto per maand (functieschaal 10) bij een fulltime dienstverband. Daarnaast bieden wij een pakket aan met goede secundaire (flexibele) arbeidsvoorwaarden. 

Nadere informatie 
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Cindy Klomps en met Belinda Ikink, beide adviseurs HRM. Cindy is te bereiken via 088-3107489, Belinda via 088-3105711.

Sollicitatie 
Jouw motivatie met Curriculum Vitae kun je tot en met 28 februari 2021 per e-mail sturen naar sollicitaties@vnog.nl ter attentie van Marsha Jonker, teamleider HRM. Vermeld in het onderwerp het vacaturenummer en de functie waarop je solliciteert. 

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 4 en 5 maart a.s.  

- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld – 

 

Apeldoorn
Vosselmanstraat 203
7311 CL Apeldoorn
088-310 4000

Delen