Coördinator financieel beheer & administratie

Interne/externe werving, vacaturenummer: 2020-16

Coördinator financieel beheer & administratie (HR21: Medewerker Bedrijfsvoering I)

HELP JIJ ONS UIT DE FINANCIËLE BRAND?

De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) heeft één missie: Samen werken aan veiligheid. Onze belangrijkste doelen zijn het voorkomen, beperken en bestrijden van incidenten, rampen en crises, en herstel na een ontwrichte situatie. Dit doen wij samen met partners als politie, gemeenten en ambulancedienst.

De VNOG bestaat uit de Brandweer, de GHOR (geneeskundige hulpverlening in de regio) en de multidisciplinaire afdeling Crisisbeheersing. De VNOG is één van de 25 veiligheidsregio’s in Nederland. Wij zijn op 56 brandweerposten actief in 22 gemeenten. Samen werken we met 1.500 brandweervrijwilligers en 300 beroepskrachten aan brandweerzorg, de voorbereiding op rampen en calamiteiten, en de bestrijding daarvan. De omzet is een kleine 60 miljoen.

Voor de afdeling Bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

COÖRDINATOR FINANCIEEL BEHEER & ADMINISTRATIE
(HR21: Medewerker bedrijfsvoering I)
(28 – 36 uur per week, standplaats Apeldoorn)

Het werk
Ben je een echte financieel professional en durf jij een stevige uitdaging aan?

Jij bent verantwoordelijk voor de financiële administratie. Jij zorgt dat de financiële cijfers kloppen en volledig en op tijd beschikbaar zijn. Je stemt de werkzaamheden van de administratieve medewerkers en de applicatiebeheerder van ons systeem Key2Finance op elkaar af. Je vindt het leuk een verbinder te zijn van een toegankelijke, fijn samenwerkende groep.

Samen met deze vijf collega’s zorg je voor de debiteuren- en crediteurenadministratie, voor het betalingsverkeer en voor de aansluiting met sub-administraties. Je draagt zorg voor het onderhoud aan het grootboek en voor systematische controles op de financiële vastleggingen. Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van de jaarrekening en het balansdossier. Je trekt dat proces, stemt alle werkzaamheden op elkaar af – en haalt de deadlines.

Je kijkt kritisch naar de bestaande financiële werkprocessen, doet voorstellen tot aanpassingen en verwerft daar draagvlak voor.

De mensen
Je trekt samen op met de financiële collega’s. Je schakelt makkelijk tussen de financiële administratie en de financieel adviseurs. Maar ook met de collega’s van HRM (personeels- en salarisadministratie), inkoop, ICT en control treed jij gemakkelijk in contact. Bovendien praat je graag met de budgethouders: onze (brandweer)collega’s voor wie wij ons werk doen.

De functie-eisen
Pit, initiatief en tact. Als opleiding vragen we een afgeronde HEAO-er BE, SPD of een vergelijkbare opleiding. Je hebt meerjarige werkervaring met openbare c.q. gemeentefinanciën (kennis van het BBV is een pré). Een moderne financiële administratie heeft voor jou geen geheimen.
Jij weet van aanpakken en bent boven alles een uitgesproken teamplayer!

Wat we bieden
Wij bieden een leuke en uitdagende financiële functie in een organisatie in beweging. De sfeer binnen de VNOG en het team Middelen is prima.
Aanstelling vindt plaats in algemene dienst bij de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor in eerste instantie de duur van één jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt de aanstelling omgezet naar een vast dienstverband. Een voorwaarde voor aanstelling is het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt voor de functie van Coördinator financieel beheer & administratie een salaris geboden van maximaal  € 3.968,-- bruto per maand (schaal 9) bij een fulltime dienstverband. Daarnaast bieden wij een pakket goede secundaire (flexibele) arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Ben (of ken) jij deze collega en zie je voor jezelf een rol weggelegd bij de Veiligheidsregio? Solliciteer dan vandaag nog of voel je vrij de vacature te delen.

Deze functie wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang.

Informatie en solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Matthijs Rademaker (teamleider Middelen). Ik waardeer het als je belt op nummer 06-25718916. Jouw motivatie met Curriculum Vitae kun je tot en met 22 juni 2020 per email sturen naar sollicitaties@vnog.nl ter attentie van Matthijs Rademaker. Vermeld in het onderwerp het vacaturenummer en de functie waarop je solliciteert.

  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld -
Noord- en Oost-Gelderland
Europaweg 79
7336 AK Apeldoorn
088-310 4000

Delen