Vacature Beheerder Operationele Informatiesystemen

Externe werving, vacaturenummer: 2019-27
Beheerder Operationele Informatiesystemen (HR21: Medewerker systemen II)

Samen werken aan veiligheid

De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) heeft één missie: Samen werken aan veiligheid. Onze belangrijkste doelen zijn het voorkomen, beperken en bestrijden van incidenten, rampen en crises en herstel na een ontwrichte situatie. Dit doen wij samen met partners als politie, gemeenten en ambulancedienst.

De VNOG bestaat uit de Brandweer, de GHOR (geneeskundige hulpverlening in de regio) en de multidisciplinaire afdeling Crisisbeheersing.
De brandweer Noord- en Oost-Gelderland is één van de 25 regionale brandweren in Nederland. In onze regio zijn 56 brandweerposten actief in 22 gemeenten.
De GHOR geeft op basis van afspraken met ambulancedienst, zorginstellingen, zorgaanbieders en de GGD invulling aan de geneeskundige hulpverlening bij rampen en ongevallen.
In de afdeling Crisisbeheersing komen de lijnen samen die de VNOG met andere partners in de hulpverlening kent. Daarbij gaat het onder andere om Defensie, Rijkswaterstaat, Waterschappen etc.
Samen werken we met 1500 brandweervrijwilligers en 300 beroepskrachten aan basis- en opgeschaalde brandweerzorg, de voorbereiding op rampen en calamiteiten, en de bestrijding daarvan.

Voor het team Informatie van de afdeling Bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar een

Beheerder Operationele Informatiesystemen
(HR21: Medewerker systemen II)
(36 uur per week, standplaats Europaweg Apeldoorn)

Het werk
Je bent samen met je collega beheerder(s) verantwoordelijk voor de operationele informatievoorziening (OIV) van de VNOG. Dat betekent dat je je inzet voor systemen die informatie bieden over o.a. risicoduiding, preparatie (b.v. bluswatervoorziening, objectinformatie), incidentafhandeling en netcentrisch werken. We vragen een echte teamplayer die oplossingen zoekt en vindt op basis van samenwerking. De nadruk van het werk ligt hoofdzakelijk op praktische uitvoering van taken. Je bent een technische afmaker die ook oog heeft voor beheerdocumentatie. Je fungeert als 2e/3e lijns support op de operationele informatiesystemen, maar je hebt ook interesse in R&D en bent nieuwsgierig naar hoe nieuwe technieken mogelijkheden bieden voor toepassingen in het werkveld van hulpverlening.

Ook kun je ingezet worden als projectmedewerker in de diverse projecten op het gebied van informatievoorziening. Je bent bereid om bij te springen voor algemene ICT werkzaamheden in urgente situaties.

De functie-eisen
Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt een ICT opleiding gevolgd en/of relevante werkerving op dat gebied. Wij vinden praktische ervaring en een drive om te leren belangrijker dan het HBO getuigschrift op zich. Je hebt aantoonbare ervaring met gebruikersondersteuning en het is een pré als je al bekend bent met de hulpverleningsector. Je hebt affiniteit met de techniek en bent bekend met zaken (of bereid dat aan te leren) als; LCMS, Postgress, Linux, PostGis, Qgis, Geoserver, webservices, api, broker en Windows 10. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden is het belangrijk dat je goed kunt communiceren, plannen en organiseren, samenwerken, initiatief neemt en klantgericht handelt.

Ons aanbod
Wij bieden een prettige werksfeer en een uitdagende functie in een team, een afdeling en een organisatie in ontwikkeling. Aanstelling vindt plaats in algemene dienst bij de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor in eerste instantie de duur van één jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt de aanstelling omgezet naar een vast dienstverband. Een voorwaarde voor aanstelling is het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt voor de functie van Beheerder Operationele Informatiesystemen een salaris geboden van maximaal € 3.929,-- bruto per maand (schaal 9) bij een fulltime dienstverband. Daarnaast bieden wij een pakket goede secundaire (flexibele) arbeidsvoorwaarden.

Nadere informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mike Mulder, Teamleider Informatie. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 088-3106822. Of je kunt contact opnemen met Martin Bevelander, Beheerder Operationele Informatiesystemen. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 088-3105753.

Sollicitatie
Jouw motivatie met Curriculum Vitae kun je tot en met vrijdag 18 oktober 2019 per email sturen naar sollicitaties@vnog.nl ter attentie van Mike Mulder. Vermeld in het onderwerp het vacaturenummer en de functie waarop je solliciteert.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdag 29 oktober 2019.

- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld -

Delen