Adviseurs HRM

Samen werken aan veiligheid
De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) heeft één missie: Samen werken aan veiligheid. Onze belangrijkste doelen zijn het voorkomen, beperken en bestrijden van incidenten, rampen en crises, en herstel na een ontwrichte situatie. Dit doen wij samen met partners als politie, gemeenten en ambulancedienst. Veilig en gezond wonen, werken en recreëren voor medewerkers, inwoners, bezoekers van de regio en bedrijven staat centraal binnen onze organisatie. Wij zijn voorbereid op de toekomst doordat wij ons focussen op zelfredzaamheid en risicobewustzijn. Wij beschikken over vakbekwame en deskundige medewerkers en hebben een sterke informatiepositie.

De VNOG bestaat uit de Brandweer, de GHOR (geneeskundige hulpverlening in de regio) en de multidisciplinaire afdeling Crisisbeheersing. De brandweer Noord- en Oost-Gelderland is één van de 25 regionale brandweren in Nederland. In onze regio zijn 56 brandweerposten actief in 22 gemeenten. De GHOR geeft op basis van afspraken met de ambulancedienst, zorginstellingen, zorgaanbieders en de GGD invulling aan de geneeskundige hulpverlening bij rampen en ongevallen. In de afdeling Crisisbeheersing komen de lijnen samen die de VNOG met andere partners in de hulpverlening kent. Daarbij gaat het onder andere om Defensie, Rijkswaterstaat, Waterschappen etc. Samen werken we met 1500 brandweervrijwilligers en 300 beroepskrachten aan basis- en opgeschaalde brandweerzorg, de voorbereiding op rampen en calamiteiten, en de bestrijding daarvan.

Voor het team HRM van de afdeling Bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar twee tijdelijke:  

Adviseurs HRM (Adviseur IV)
 (32-36 uur per week, standplaats Apeldoorn) 

Het werk
Je bent als adviseur HRM op operationeel / tactisch niveau betrokken bij meerdere teams van de VNOG, waarbij je je bezig houdt met alle facetten op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom. Je adviseert op een proactieve en overtuigende wijze de leidinggevenden over de toepassing van de HRM-instrumenten. Naast deze werkzaamheden maakt ook de (door)ontwikkeling en implementatie van beleid – met als doel: een mensgerichte organisatie - onderdeel uit van je takenpakket.

De VNOG verandert momenteel op een organische wijze. De begeleiding en uitvoering hiervan betekent gedurende een periode van ongeveer twee jaar een verhoogde werkdruk voor team HRM, waardoor wij jouw hulp goed kunnen gebruiken.

De functie-eisen
Nadat je je Hbo-opleiding op het gebied van HRM hebt afgerond, heb je tenminste drie jaar werkervaring opgedaan in een allround adviseursrol. Het is een pre als je eerder werkervaring hebt opgedaan binnen de overheid waardoor je bekend bent met de
CAR-UWO. In verband met het werkgebied van onze veiligheidsregio verwachten wij dat je beschikt over een geldig rijbewijs B en een auto.

Voldoe je aan de functie-eisen en lijkt het je leuk om over jouw toegevoegde waarde met ons in gesprek te gaan? Dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet!

Interne kandidaten
Deze tijdelijke vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet. Tot de interne kandidaten behoren:

  • Alle medewerkers (zowel beroeps als vrijwillig) aangesteld bij de VNOG;
  • Medewerkers die op basis van een uitzend- of payrollovereenkomst werkzaam zijn bij de VNOG;
  • Medewerkers die bij de VNOG gedetacheerd zijn vanuit een ambtelijke aanstelling.

Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang op de externe kandidaat.

Ons aanbod
Wij bieden een prettige werksfeer en een uitdagende functie in een team, een afdeling en een organisatie in ontwikkeling. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar, die bij goed functioneren met een jaar kan worden verlengd. Een voorwaarde voor aanstelling is het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt voor de functie van Adviseur IV een salaris geboden van minimaal € 2.702,- (aanloopschaal 9) en maximaal € 4.406,- bruto per maand (functieschaal 10) bij een fulltime dienstverband. Daarnaast bieden wij een pakket aan met goede secundaire (flexibele) arbeidsvoorwaarden.

Nadere informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Diana van Bemmel of Vincent van Veldhuizen, senior adviseurs HRM. Diana is te bereiken via 088-3106415, Vincent via 088-3105785.

Sollicitatie
Jouw motivatie met Curriculum Vitae kun je tot en met 23 februari 2020 per e-mail sturen naar sollicitaties@vnog.nl ter attentie van Peter Vos, teamleider HRM. Vermeld in het onderwerp het vacaturenummer en de functie waarop je solliciteert.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 5 maart 2020.

- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld –

Noord- en Oost-Gelderland
Europaweg 79
7336 AK Apeldoorn
088-310 4000

Delen