Adviseur HRM

Samen werken aan veiligheid 
De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) heeft één missie: Samen werken aan veiligheid. Onze belangrijkste doelen zijn het voorkomen, beperken en bestrijden van incidenten, rampen en crises en herstel na een ontwrichte situatie. Binnen de VNOG werken 22 gemeenten samen. Dit doen wij samen met partners als politie, gemeenten en ambulancedienst. De VNOG bestaat uit de Brandweer, de GHOR (geneeskundige hulpverlening in de regio), de afdeling Risico- en Crisisbeheersing en wordt ondersteund door de afdeling Bedrijfsvoering.

Binnen de afdeling Bedrijfsvoering komen HRM, Informatie, Middelen, Vastgoed, Services en Projecten, communicatie en beleid samen. Voor het team HRM zijn wij op zoek naar een

   Adviseur HRM
 (32-36 uur per week, standplaats Apeldoorn, voor de periode van een jaar) 

Het werk 
Je bent als adviseur HRM op operationeel / tactisch niveau betrokken bij meerdere teams van de VNOG, waarbij je je bezig houdt met alle facetten op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom. Je adviseert op een proactieve en overtuigende wijze de leidinggevenden over de toepassing van de HRM-instrumenten. Naast deze werkzaamheden maakt ook de (door)ontwikkeling en implementatie van beleid – met als doel: een mensgerichte organisatie - onderdeel uit van je takenpakket. 

De mensgerichte organisatie willen we ondersteunen en ontzorgen door goede en efficiënte E-HRM pakketten. Wij werken met Youforce. Heb jij  ruime ervaring met de E-HRM services van dat pakket, dan heb je een duidelijke pré.

 De functie-eisen 
Je bent iemand die van aanpakken weet en zaken voor elkaar krijgt. Nadat je je hbo-opleiding op het gebied van HRM hebt afgerond, heb je tenminste drie jaar werkervaring opgedaan in een allround adviseursrol. Het is een pre als je eerder werkervaring hebt opgedaan binnen de overheid waardoor je bekend bent met de  
CAR-UWO.  In verband met het werkgebied van onze veiligheidsregio verwachten wij dat je beschikt over een geldig rijbewijs B en een auto.  

Voldoe je aan de functie-eisen en lijkt het je leuk om over jouw toegevoegde waarde met ons in gesprek te gaan? Dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet!  

Ons aanbod 
Wij bieden een prettige werksfeer en een uitdagende functie in een team, een afdeling en een organisatie in ontwikkeling. De VNOG verandert momenteel op een organische wijze. De begeleiding en uitvoering hiervan betekent gedurende een periode van ongeveer 1,5 jaar een verhoogde werkdruk voor team HRM, waardoor wij jouw hulp goed kunnen gebruiken.  

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor in eerste instantie de duur van een jaar. Een tijdelijke verlenging behoort tot de mogelijkheden, dit is afhankelijk van de ontwikkelingen binnen de VNOG.  
Een voorwaarde voor aanstelling is het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). 

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt voor de functie van Adviseur IV een salaris geboden van minimaal € 2.756,- (aanloopschaal 9) en maximaal € 4.494,- bruto per maand (functieschaal 10) bij een fulltime dienstverband. Daarnaast bieden wij een pakket aan met goede secundaire (flexibele) arbeidsvoorwaarden. 

Nadere informatie 
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Diana van Bemmel of Vincent van Veldhuizen, senior adviseurs HRM. Diana is te bereiken via 088-3106415, Vincent via 088-3105785.  

Sollicitatie 
Jouw motivatie met Curriculum Vitae kun je tot en met 28 februari 2021 per e-mail sturen naar sollicitaties@vnog.nl ter attentie van Marsha Jonker, teamleider HRM. Vermeld in het onderwerp het vacaturenummer en de functie waarop je solliciteert. 

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 4 en 5 maart a.s.  

- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld – 

 

 

Apeldoorn
Vosselmanstraat 203
7311 CL Apeldoorn
088-310 4000

Delen