Onze vrijwilligheid
voor uw veiligheid

Zelhem

Wij zoeken nieuwe collega’s!

Er is een grote brand of ernstig ongeval en de brandweer gaat ter plaatse. Het klinkt vanzelfsprekend maar dat is het niet. De brandweer bestaat voor tachtig procent uit part-time brandweermensen (de vrijwilligers) en om op sterkte te blijven zijn telkens nieuwe aspiranten nodig. 

De brandweer in Zelhem zoekt met name mensen die ook overdag beschikbaar zijn. Ben je overdag slechts enkele uren beschikbaar (bijvoorbeeld als de kinderen naar school zijn, of als je in ploegendienst werkt).

Brandweerpost Zelhem is de brandweerkazerne voor calamiteiten in het gebied Zelhem en omgeving.
De vrijwilligers staan 24 uur per dag voor u klaar om u te helpen als u in nood bent of bij andere calamiteiten waarbij gevaar kan optreden zoals, stormschade, dier in nood of wateroverlast.


Brandweerpost Zelhem is daarom continue op zoek naar nieuwe collega's.
Benieuwd of dit wat voor jou is?
Neem contact op met de brandweer Zelhem via brandweer.zelhem@vnog.nl.

Vergoeding
Als brandweer-man /-vrouw red je bijvoorbeeld mensen in noodsituaties. Dat kost inzet en kracht. Maar het geeft ook zeer veel voldoening om samen met een team een klus te klaren en je in te zetten voor het redden van mens en dier.
We bieden echter meer.
Op de eerste plaats zorgt de brandweer voor een goede opleiding. Daarnaast ontvang je een financiële vergoeding voor de scholing, oefeningen, uitrukken en alle overige taken die je uitoefent in het brandweervak. Ook zorgt de brandweer voor een goede verzekering.

De brandweermensen van Zelhem combineren hun dagelijks werk met het werk als brandweerprofessional.
In geval van een melding komen zij naar de kazerne om uit te rukken en mensen in een noodsituatie te helpen. Een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid staan voorop. Verder is het een pré wanneer je, als je in loondienst bent, toestemming hebt van je werkgever om in geval van een alarmering je werkplek te verlaten. Wij gaan eventueel graag in gesprek met je werkgever om dit te realiseren.

Brandweer Twello opleiding
De eerste cursusavond van een nieuwe lichting jonge apsirant-brandweermannen

 

Zelhem
Industriepark 2
7021 BL Zelhem
088-310 4865
brandweerpostzelhem@vnog.nl

Andere brandweerlocaties in de buurt

Wij gebruiken cookies