20180412_104535_WEZEP (15).jpg

Wij zoeken nieuwe collega's!
Wil jij een betaalde bijbaan?

Wezep

Durf jij de uitdaging aan?

Er is een grote brand of ernstig ongeval en de brandweer gaat ter plaatse. Het klinkt vanzelfsprekend maar dat is het niet. Brandweerpost Wezep zoekt nieuwe collega's m/v om de uitrukken te kunnen blijven garanderen.
Benieuwd of dit wat voor jou is? Kom dan eens kijken tijdens een oefenavond.

We zoeken met name mensen die ook overdag beschikbaar zijn. Ben je overdag slechts enkele uren beschikbaar (bijvoorbeeld als de kinderen naar school zijn, of als je in ploegendienst werkt), dan ben je zeer zeker ook van harte welkom!

Vergoeding
Als brandweerman/ vrouw red je bijvoorbeeld mensen in noodsituaties. Dat kost inzet en kracht. Maar het geeft ook zeer veel voldoening om samen met een team een klus te klaren en je in te zetten voor het redden van mens en dier. We bieden echter meer. Op de eerste plaats zorgt de brandweer voor een goede opleiding. Daarnaast ontvang je een financiële vergoeding voor de scholing, oefeningen en de uitrukken. Ook zorgt de brandweer voor een goede verzekering.

De brandweermensen van post Wezep combineren hun dagelijks werk met het werk als brandweerprofessional. In geval van een melding komen zij naar de kazerne om uit te rukken en mensen in een noodsituatie te helpen. Om dit te kunnen blijven doen, hebben wij jou nodig! Ben je tussen de 18 en 45 jaar oud dan ben je van harte welkom.
Een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid staan voorop. Verder is het een pré wanneer je, als je in loondienst bent, toestemming hebt van je werkgever om in geval van een alarmering je werkplek te verlaten. Wij gaan eventueel graag in gesprek met je werkgever om dit te realiseren.

Kom naar de oefenavond!
Ben je enthousiast en nieuwsgierig geworden? Kom dan naar een oefenavond, neem hiervoor contact op via de contactgegevens op deze pagina. Je toekomstige collega’s verheugen zich op jouw komst, en staan klaar om een en ander te demonstreren en om al je vragen te beantwoorden.

Mogelijk ben je wel geïnteresseerd, maar niet in de gelegenheid om te komen. Neem dan contact op met postcommandant Gerrit Veldman via g.veldman@vnog.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Ook andere brandweerposten op de Veluwe kunnen nieuw talent gebruiken. Kijk op www.brandweer.nl/vnog om welke posten het gaat.

Wezep
Rondweg 15
8091 XA Wezep
088-310 4455
www.bijdebrandweer.nl

Socials brandweer Wezep

Andere brandweerlocaties in de buurt

Delen